Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők ezzel elfogadóak lennéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ezzel elfogadóak lennének abortusz esetén egy jövóbeni világban, ahol már elég fejlett a technológia? (lentebb a lényeg)

Figyelt kérdés

Ha a nő el akarná vetetni a gyereket, de az apa nem, akkor kiszednék a magzatot a nőből. Mint ahogy most is.

Oké: Az anya teste, az anya döntése. Ez ma is így van.

De most ezt képzeljétek el: Ha az apa akarja a gyereket, akkor a magzatot életben tudnák tartani az anyából való kiszedés után egy mesterséges méhben és ugyanúgy "megszülethetne" és élhetne, ha az apa beleegyezne és az apa nevelhetné a babát.

Az anyának meg persze ilyenkor gyerektartást kellene fizetnie, hiszen az ő gyereke is. (Mint amikor manapság is kell fizetnie az apának akkor, ha nem akarja, mert hát az ő gyereke is)

2017. jan. 7. 19:01
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:
60%

Persze hogy pasi.:) Eléggé árulkodó a hozzáállása, amilyen megvetően beszél a nőkről.

Egy nő sem olyan idióta, hogy helyeseljen egy olyan eljárást ahol beleavatkoznak a testébe akarata nélkül.

2017. jan. 8. 08:57
 32/33 anonim ***** válasza:
58%

Én nőként úgy gondolom, ha lehetne erre lehetőség, akkor élni kellene vele.

Gondoljunk csak bele. A nő teherbe esik, tény, ő nem szeretné a gyereket, de az apa szívesen nevelné? Akkor nem értem, hogy egy nő ezen mit problémázna...Ha neki nem kell megszülni, mert kitudják belőle úgy venni, hogy senkinek ne legyen kára, akkor nem mindegy, hogy abortusz következik be, vagy egy ilyen "mentőakció" ?

Szerintem ez nem lenne rossz ötlet, ha a tudomány olyan szinten állna már, hogy ez kivitelezhető lenne. Jó lenne a nőnek is, mert nem kellene gyereket nevelnie, ha nem akar, és jó lenne az apának is, mert ő megtenné helyette.

2017. jan. 8. 16:49
 33/33 anonim ***** válasza:
63%

Mit problémázna rajta?

Most ha nem veszem figyelembe a morális oldalát,- vagyis, hogy az akarata és beleegyezése ellenére születik gyereke, - akkor is az ő testéhez nyúlnak hozzá, a nő viseli a kockázatot.

Ez nem olyan mint egy hajvágás, ha elrontják sebaj, majd ki nő újra. Jelenleg egy szimpla magzatvíz vétel is vetéléssel járhat.

A nőben ösztönszerűen bele van kódolva, hogy gondoskodjon az utódjáról, az a tudat pedig cseppet sem kellemes, hogy de hát semmi probléma nincs, mások majd nevelgetik helyettem.

Mert mint írtam, csak idő kérdése mikor kerülne a kisbaba egy másik nőhöz, ugyanis egy csecsemő ellátása teljes embert vesz igénybe.

Egy hasfájós babánál örül az ember ha tud pár óra alvásnak, nem tudom mellette ki tudna figyelni a munkájára? Vagy hogy, apu reggel beviszi az értekezletre vagy az asztalosműhelyébe a gyereket?

Szerintem fel sem fogják mit szeretnének. Nagyon sok embernek illúzírikus elképzelései vannak a gyerekekről, egyáltalán nem olyanok, mint a pelenka reklámokban 24 órában édesen szunyókáló babák. Csak akkor realizálják sokan amikor már benne vannak, és pont az első pár hónapban kell a gatyát felkötni.

Egyébként engem is érdekelne miért nem vállalta a babát a kérdező párja?

2017. jan. 8. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!