Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők ezzel elfogadóak lennéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ezzel elfogadóak lennének abortusz esetén egy jövóbeni világban, ahol már elég fejlett a technológia? (lentebb a lényeg)

Figyelt kérdés

Ha a nő el akarná vetetni a gyereket, de az apa nem, akkor kiszednék a magzatot a nőből. Mint ahogy most is.

Oké: Az anya teste, az anya döntése. Ez ma is így van.

De most ezt képzeljétek el: Ha az apa akarja a gyereket, akkor a magzatot életben tudnák tartani az anyából való kiszedés után egy mesterséges méhben és ugyanúgy "megszülethetne" és élhetne, ha az apa beleegyezne és az apa nevelhetné a babát.

Az anyának meg persze ilyenkor gyerektartást kellene fizetnie, hiszen az ő gyereke is. (Mint amikor manapság is kell fizetnie az apának akkor, ha nem akarja, mert hát az ő gyereke is)

2017. jan. 7. 19:01
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
73%

Voltak ellenérvek, de ha az nem felel meg, mondok egyet én is, tessék: a "vetélések" számának növekedése. Ugyanis jelenleg az a helyzet, hogy ha egy nő teherbe esik, teljes mértékben az ő döntése, hogy lesz-e gyerek a magzatból vagy sem. Gondolod, hogy ezt csak úgy feladnák? Van az a mondás, hogy egy nő két dologért képes bármit megtenni: hogy legyen gyerek, és hogy ne legyen. Amelyik nem akar gyereket, az többnyire nem csak a szülés meg a nevelés ellen van, hanem már az a gondolat is zavarja, hogy az ő vére futkorászik valahol a világban.

Ehhez vegyük hozzá, hogy nem véletlenül harcolnak a nők mindig annyira a gyerekekért váláskor, sajnos, vagy szerencsére, de az ösztönök erősek a többségben, ezért elég kevesen bírnának azzal a tudattal élni, hogy van valahol egy gyerekük, akit elhagytak. Inkább elvetetnék.

Szerintem az ötleted csak minimálisan növelné meg azoknak a gyerekeknek a számát, akiket el akartak vetetni, de apuka bevállalta a nevelést, és ezért megtartották. A többség csak forró vízbe ülne, feldugná a kötőtűt, meg egyéb népi "gyógymódokkal" próbálkozna, végső esetben illegális abortuszt végeztetne, és azt mondaná, hogy elvetélt. Ugyanazt érnéd el ezzel, mint az abortusz betiltásával.

Az biztos, hogy ha nőként élnék az általad elképzelt világban, és nem akarnék gyereket, akkor csak olyan pasival feküdnék le, aki elköttette magát, és vele is csak gumival ÉS fogamzásgátlóval.

2017. jan. 8. 02:50
 22/33 anonim ***** válasza:
34%

"Én nem tudnék úgy élni, hogy tudom van valahol egy gyerekem."

Igen? A pasiknak mindennapos.

És jó a felvetés. Most a nő, azaz én döntök. Ha nem kell terhesnek lennem és szülnöm, de a gyermek nemzője akarja a gyereket, akkor Ámen!

Csak még ez nem kivitelezhető, főleg nem tömegesen.

Maximálisan egyetértek.

2017. jan. 8. 03:05
 23/33 anonim ***** válasza:
30%

"Maximálisan egyetértek. "

Mármint az elvi lehetőséggel, nem a technikai kivitelezhetetlenségével.

Apa is ugyanolyan szülő, mint az anya.

2017. jan. 8. 03:08
 24/33 anonim ***** válasza:
81%

"Az biztos, hogy ha nőként élnék az általad elképzelt világban, és nem akarnék gyereket, akkor csak olyan pasival feküdnék le, aki elköttette magát, és vele is csak gumival ÉS fogamzásgátlóval."

Jogos, de a pasik jelenleg dugnak gumi nélkül, alig ismert nőkkel, mert azt mondta tablettát szed. Én is így tennék. De mi nők vagyunk és felelősségteljesebben gondolkodunk. A pasik meg kiakadnak, jajj gyerek lett? Nem akartam?

Pedig kedves Urak, a döntés a ti kezetekben van, óvszert kell húzni, és nem hinni, mert nem oviban vagyunk, hanem real life.

2017. jan. 8. 03:13
 25/33 A kérdező kommentje:

Olyan férfi vagyok, akinek abortálták a kisbabáját pár hónapja. Az én gyerekem is volt, de meghalt. Akár még szívesen is neveltem volna egyedül is. Gyerektartás nélkül is. Azóta nagyon magam alatt vagyok.

Sosem voltam az a nagycsaládra vágyó ember, pedig én is három tesóval együtt nőttem fel, de mióta ez megtörtént mérhetetlenül szomorú vagyok és az jár a fejemben, hogy szeretnék majd egy kedves, családcentrikus nővel úgy 3-4 gyereket.

Depressziós lettem emiatt annyira, hogy orvoshoz is mentem már. Korábban mentálisan egészséges ember voltam.

28/F

2017. jan. 8. 05:10
 26/33 anonim ***** válasza:
22%
Nagyon sajnálom, ami történt veled, tökéletesen meg tudlak érteni. Igazságtalan, hogy az apának semmi beleszólása nincsen, pedig övé is a gyerek.
2017. jan. 8. 05:16
 27/33 anonim ***** válasza:
95%

Kérdező, én is sajnálom, és őszinte részvétem, és sok válaszomban leírtam, egyetértek, de a világ ilyen. És összességében a nők szívnak többet, sokkal többet, csak hogy reálisak legyünk.

Gondoltam, erről van szó. Tényleg sajnálom... :(

De, és megint de... A nő miért nem akart veled gyereket? Miért nem megbeszélés és közös egyetértés után lett a gyerek? Miért??? Miért???? SOk a miért?

2017. jan. 8. 05:25
 28/33 anonim ***** válasza:
83%

"Egó által cselekednek h saját szerepüket felmagasztalják, illetve h kontrollt gyakoroljanak a férfira...

ezért szokták a nők az anyaságot sokszor túl misztifikálni..saját helyzetüket pozicionálják a családban vagy a társadalomban, lehetőleg úgy h a férfi "fölé" kerekedjenek, vagy ha nem akarnak akkor csak elismerést szeretnének kivívni."

Szerinted tényleg ezért szül egy értelmes nő gyereket, hogy kontroll alatt tartsa a férfit vagy a férfi fölé kerekedjen?

Szerintem nem. Biztos vannak ilyen alacsony tudatszinten lévő egyedek is, viszont nagyon gusztustalan általánosítva ráhúzni ezt az anyukákra.

És szerinted az lenne a megoldás a jövőben ha a nő megfogant, apa akarja akkor kiveszik belőle és ő neveli fel?

Statisztika szerint a legtöbb férfi akkor kųr félre először amikor várandós lesz a neje, illetve a gyerekágyi időszakban szoktak a párok 2/3 szakítani. Miért?

Miért kezd el apa a gyerek megszületése után hirtelen túlórázni,csajozni, futni, kaszinózni, kijárogatni? Azért mert nem nőtt fel lelkiekben a feladathoz. Mély tisztelet a kivételnek.

Az a helyzet, hogy a gyakorlatban a mai férfiak zöme olyan szinten önállótlan, hogy még magukról sem tudnak igazán gondoskodni ami a háztartást illeti, nem, hogy egy állandó felügyeletet igénylő csöppségről.

Mivel állandó munka mellett nehezen megoldható, így azonnal keresne egy pótanyát egy barátnőt, vagy a saját anyját aki ellátja a gyereket.

Mikor döntenek a nők az abortusz mellett? Értelmes nő gyereket fog szülni annak a férfinak akit szeret akiben megbízik, akivel biztonságban érzi magát.

A nők akkor nem vállalják a gyermeket, ha a férfivel nem terveznek közös jövőt, nem szeretik, vagy nem tartják megbízhatónak esetleg egyéb okok: nem tervezte nem akarja lekötni magát, nem akar gyereket, később akar gyermekeket, félelemből is, pl saját magát sem tartja felkészültnek az anya szerepre, anyagi okok stb.

Én értem, hogy sok férfi nem tartja fairnek, hogy kvázi nincs beleszólása abba, hogy a nő megtartja e vagy elveteti a gyereket. Nem az a megoldás akkor sem, hogy a nő méhéből kikapjuk a gyereket, mindegy hogy a nő nem akarja.

2017. jan. 8. 08:23
 29/33 anonim ***** válasza:
69%

Nananana! Jó, álljon meg a menet!! Jelenleg még mindig az a nagy büdös általános helyzet, hogy a nő sokkal inkább szeretne gyereket, de a pasija nem és el kell vetetnie, mert csak a hülye nevelné fel egyedül... Nem egy olyan nőt ismerek, akinek muszáj volt elmennie abortuszra, csak mert a kis drága párocskája nem akarta/megfenyegette, ha megtartja -> elhagyja vagy egyéb finomságok. Ha a nő mégis megszüli és még kellett volna is a pasinak annó, aztán bekattan, hogy neki új nő kell, stb. akkor ki a p.csöm szív, mi? Az anya! Nem kell a szomszédba mennem azért, hogy lássam milyenek az apák, elég tükörbe néznem és átgondolnom a sz.r életem, mert a gyökér apám elhagyott (anyámat is) és az hagyján hogy egy fizetéssel kellett megküzdenie anyának, mert gyt az ohne, de még csak soha nem is keresett többé. És ilyen történet ott van a szomszédba, kicsinek láttam az oviba, aztán az iskolába, most a munkahelyemen. Egyedülálló gyerekes apát nem ismerek, olyan embert viszont igen, akit úgy ott hagyott az apja, mint sicc, mert jaj szegény nem is akarta annyira, holott ott ugrált örömében, amikor a felesége odanyomta neki a pozitív tesztet.

Köztudott, hogy egy nő még mindig kevesebbet keres ugyanazért a munkáért, ha nem jobbért, mint egy férfi. Pl. én jobb és több munkát végzek, mint némely pasiból lévő kollégám, nesze mégis én keresek kevesebbet. Ha akarnék se tudnék felnevelni egy gyereket egyedül, ha arra kerülne a sor. Mert nem f..sz van a lábam között és a kutya nem sajnál miatta, ne haragudj de kérdező, téged miért kéne sajnálni? Azokkal mivan, akiket elzavar a pasijuk ab.-ra és neki kell vállalni a következményeket, az esetleges komplikációkat és az undorító megvető pillantásokat?

Beteg világ ez és az itt válaszolók nagy része mentálisan sérült.

2017. jan. 8. 08:26
 30/33 anonim ***** válasza:
71%

#18 az egész szöveged kiemelhetném, mert az egész egy foshalmaz, de ez! Óriási!

"..szeretném jelezni h az összes diktátort, gyilkost és egyéb társadalom által elítélt embert is anya szülte és nevelte.. nem hiszem h rosszabb esélyekkel indul az a pici, akit műméhben helyeztek -mert az anya nem tudott vagy akart róla gondoskodni-és ott fejlődött ki és apu neveli.. "

Az véletlenül sem fordult meg a csepp eszedben (hát persze, hogy nem), hogy aki diktátor, pszichopata, gyilkos és egyéb, annak volt egy apja is valaha? Hogy mondjuk ő is nevelte és azért lett ilyen? Fú, ezt nehéz lesz lehet felfogni, de az ugye megvan, hogy a DNS adathordozóként (is) működik, tehát egy apa átadhatja a tudását, anélkül hogy valaha is nevelte volna egy percig is? Na mindegy, te nem vagy sehogyse egészséges, lelkileg meg pláne nem. Süt rólad, hogy utálod a nőket, talán csak egy troll vagy és pasi vagy. Remélem.

2017. jan. 8. 08:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!