Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A nők ezzel elfogadóak lennéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők ezzel elfogadóak lennének abortusz esetén egy jövóbeni világban, ahol már elég fejlett a technológia? (lentebb a lényeg)

Figyelt kérdés

Ha a nő el akarná vetetni a gyereket, de az apa nem, akkor kiszednék a magzatot a nőből. Mint ahogy most is.

Oké: Az anya teste, az anya döntése. Ez ma is így van.

De most ezt képzeljétek el: Ha az apa akarja a gyereket, akkor a magzatot életben tudnák tartani az anyából való kiszedés után egy mesterséges méhben és ugyanúgy "megszülethetne" és élhetne, ha az apa beleegyezne és az apa nevelhetné a babát.

Az anyának meg persze ilyenkor gyerektartást kellene fizetnie, hiszen az ő gyereke is. (Mint amikor manapság is kell fizetnie az apának akkor, ha nem akarja, mert hát az ő gyereke is)

2017. jan. 7. 19:01
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
32%

Persze, és majd az apuka fogja szoptatni, pelenkát cserélni, nevelni?

Vagy ezt is a gépek végezzék?

Biztos remek szociális ember lesz a gyerekből.

Úgy érzem nem véletlenül adták a nők kezébe a gyerek életét. Persze vannak rossz példák is, de még mindig sokkal jobb, mintha a férfi kezében lenne...

Kötődés, együttérzés, figyelmesség, ráérzés. Ezek mind az újszülöttek szempontjából nem igazán létezik a férfiakban, legalábbis a gyerek interaktívabb koráig...

Meg sem lepődök, hogy egy ilyen kérdés felvetődött ezen az oldalon!

2017. jan. 7. 20:23
 12/33 anonim ***** válasza:
77%
Undorító. Ha egyszer lemond és meg se akarja szülni, nem is akarja, hogy éljen, akkor minek fizetne gyerektartást utána?!
2017. jan. 7. 21:10
 13/33 anonim ***** válasza:
15%
Nő vagyok. Volt abortuszom, és egyetértenek. Azzal a kitetellel, hogy fizetné a gyt-t.
2017. jan. 7. 21:18
 14/33 anonim ***** válasza:
80%
Szerinted kapd be sürgősen az esti nyugtatód.
2017. jan. 7. 21:28
 15/33 anonim ***** válasza:
0%
#12: a pasi is ezt teszi.
2017. jan. 7. 21:35
 16/33 anonim ***** válasza:
25%
A kérdés nagyon is jogos.
2017. jan. 7. 21:44
 17/33 anonim ***** válasza:
72%
Vagy megszülöm a gyerekem vagy elvetetem. Olyan verzió nálam nem lenne amit leírtál, (már ha létezne ilyesmi) ahogy az örökbefogadás sem. Én nem tudnék úgy élni, hogy tudom van valahol egy gyerekem. Nem vagyok abortuszpárti de ha már megszülöm megtartom, ha nem akkor pedig nem szülöm meg.
2017. jan. 7. 23:07
 18/33 anonim ***** válasza:
34%

Nő vagyok és egyetértek a felvetéssel.

Szerintem a jövőben, amikor a technológia elég fejlett lesz ahhoz h -fájdalom és szövődményektől menetesen!!- kivegyenek egy magzatot az anyából h áthelyezzék egy mesterséges méhbe, akkor a társadalom maga követeli ki h a törvények igazodjanak majd hozzá.. a gyermek és az apa érdekei ekkor érvényre jutnak az anyával szemben. Egyértelműen megoldásnak ezt tartom az általad felvázol problémára..remélem addigra a nők is egyetértenek vele és saját úm. jóakaratukból mennek majd bele az ilyen beavatkozásokba..mert sokszor jobb helye van bizony az apjánál, főként ha az anya elakarja vetetni(értsd:megakarja ölni)..és itt legyen megemlítve h a nőnek is felelőssége védekezni, nem csak a férfinek..

Csak sajnos én úgy látom, h a nők az "életet adó" szerepet, mint privilégiumot nem fogják könnyen odadobni egy gépnek, még ha nekik nem is kell a szegény magzat.

Egó által cselekednek h saját szerepüket felmagasztalják, illetve h kontrollt gyakoroljanak a férfira..ezért szokták a nők az anyaságot sokszor túl misztifikálni..én sokszor tapasztalom ezt..saját helyzetüket pozicionálják a családban vagy a társadalomban, lehetőleg úgy h a férfi "fölé" kerekedjenek, vagy ha nem akarnak akkor csak elismerést szeretnének kivívni..igen a biológia ránk rakta ezt a "terhet" vagy áldást, de egy férfi is képes egy gyermeket ellátni úgy mint egy nő.

Félre értés ne essék, egy gyermeket felnevelni embert próbáló feladat sok önfeláldozással, mind az apának mind az anyának, de nem erről van itt szó, hanem az EGÓról..h mégis "h lehet engem, az ANYÁT lecserélni egy gépre?"..szeretném jelezni h az összes diktátort, gyilkost és egyéb társadalom által elítélt embert is anya szülte és nevelte.. nem hiszem h rosszabb esélyekkel indul az a pici, akit műméhben helyeztek -mert az anya nem tudott vagy akart róla gondoskodni-és ott fejlődött ki és apu neveli..

Engem inkubátorba tettek 6 hónapos koromban és köszönöm lelkileg egészséges vagyok és szerető szüleim vannak..apumat pedig nagyon szeretem..

2017. jan. 8. 01:29
 19/33 anonim ***** válasza:

*mentesen

*el akarja

2017. jan. 8. 01:33
 20/33 anonim ***** válasza:
13%

# 18 - Végre egy értelmes, gondolkodni tudó nő ebben a témában... Öröm látni!

Amúgy nincs egyetlen értelmes ellenérv sem.

2017. jan. 8. 01:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!