Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek a helyemben?
Édesanyám még annak idején azt mondta apámnak miután már kettő éve együtt voltak, hogy: "Na most akkor el akarsz venni vagy mi? Mert ha nem, akkor én inkább szakítanék. Ha meg igen, akkor tedd még házasodjunk össze."
Persze az idézet nem pontos. Meg akkor még Pesten éltek, és egyetemisták voltak, viszont nem adtak nekik ki közös albérletet, ha nem voltak házasok, mert minden albérlő félt, hogy szakítanak azt baj lesz, vagy nem tudom.
A lényeg, hogy anyám lazán rápirított az öregre, hogy akkor most lépjen vagy szakítás. Erre megkérte. Házasodtak, aztán felneveltek hat gyereket. Not bad :D
Csak hát nem egy filmbe illő lovestory, de ők kiröhögik az ilyen amerikai nyálas filmeket :D Ezt bírom bennük :)
Amennyiben úgy érzed, hogy a kapcsolatotok megrekedt, nem fejlődik, nem tart sehová akkor feltétlen beszélgess el vele ezekről. Valóban olyan korban vagy amikor a felesleges időhúzásnak sok értelme nincs.
29F
"a régiek sokszor 10 évig is együtt voltak házasság előtt,"
Melyik régiek? :D
Azok, akiknél 17 évesként vén lánynak számított a csaj, mert még nem volt férje?
Vagy azok, akik a háború idején összejöttek szerelmesen, és uzsgyi házasodni, mert menni kell a frontra... Sose volt divat ilyen sokáig együtt lenni és nem házasodni. Ma többször előfordul, de ma se "divat". .. nem is tetszik az embereknek. A kapcsolatban levőknek se túlságosan. 2-3 év alatt BŐVEN el lehet dönteni, hogy akarsz-e valamit a másiktól TÉNYLEG vagy sem. Aztán azt is el lehet dönteni, hogy dugásra megtartod-e és hülyíted vagy sem...
Utolsó, azért naív ne legyél!
3 hónapja vagytok csak újra együtt, sztem szép lassan ugyan oda fogtok visszajutni ahol előtte voltatok. Nem akart elveszíteni,megijedt, ezért próbált a kedvedre tenni és azt hallottad tőle amit hallani szeretnél. Ettől függetlenül nem hiszem, hogy legbelül változott volna és hirtelen már gyereket akarna, mint ahogy a házasságon sem töri jobban a fejét mint előtte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!