Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye egy ilyen távkapcsolatnak?
Tudom, hogy sokan feltettek már hasonló kérdéseket, de ez az eset is más mint a többi, ezért szeretném, ha válaszolnátok rá! Köszönettel...
Neten keresztül ismerked(t)ünk (meg). Elég sok Km választ el bennünket annak ellenére, hogy mindketten Mo-n élünk. Van esélye egy esetlegesen kialakuló párkapcsolatnak, vagy csak egy szép románc lehetne belőle? Én komolyan gondolom, mert eddig senki nem állt olyan közel lelkiekben hozzám (a párkapcsolatra esélyes jelöltek közül), mint ő. Meg van bennem a hajlandóság, hogy a fővárosból vidékre utazzak, csak azért, hogy találkozzunk... De részéről nem tudom, hogy komolyan gondolná-e, és kitartana mellettem. 1 hónapja, szinte 3 naponta elég hosszasan levelezünk. ő közel harminc én 20as éveim elején (nő vagyok)... Még nem mertem feltenni ilyesfajta kérdéseket, szerintem ezt neki kellene felhoznia... Lehet, hogy bolondnak tartotok, de kezdek érzelmeket táplálni iránta, ezért is foglalkoztat ez a kérdés.
Láttunk már szép példákat, hogy a szerelmük legyőzte a távolságot, meg stb... de ők úgy győzték le, hogy a távollétet megelőzően már ismerték egymást... :( :S :( mit tegyek???????

szia, hát megjelent az állomáson, egy szál rózsával és megölelt...aztán kézenfogva mászkáltunk és mosolyogtunk, majd leültünk egy tó mellé egy padra és megcsókolt. Minden remegett minden tökéletes volt és úgy bezsélgettün onnantól kezdve, mintha ezer éve ismertük volna egymást. képeket mutogattunk,családi történeteket meséltünk, aztán bemutattam otthon, majd egy pár nap múlva ő engem. azóta teljesen úgy kezeljük egymást, hogy ez mindig így lesz. gyerekekről beszélünk, házasságról, de elsősorban arról hogy mi tökéletesek vagyunk együtt és mindenre képesek. olyan 4 hónap után mondta ki nekem, h Életem Szerelme.
Nekem úgy jött az érzés, hogy biztonságban érzem magam, boldog vagyok, izgalmas ez a férfi és tisztel, és rámjött egy olyan érzés hogy nekem ő nagyon kell, és nem csak mostra hanem mindigre.
21:48as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!