Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélye egy ilyen távkapcsolatnak?
Tudom, hogy sokan feltettek már hasonló kérdéseket, de ez az eset is más mint a többi, ezért szeretném, ha válaszolnátok rá! Köszönettel...
Neten keresztül ismerked(t)ünk (meg). Elég sok Km választ el bennünket annak ellenére, hogy mindketten Mo-n élünk. Van esélye egy esetlegesen kialakuló párkapcsolatnak, vagy csak egy szép románc lehetne belőle? Én komolyan gondolom, mert eddig senki nem állt olyan közel lelkiekben hozzám (a párkapcsolatra esélyes jelöltek közül), mint ő. Meg van bennem a hajlandóság, hogy a fővárosból vidékre utazzak, csak azért, hogy találkozzunk... De részéről nem tudom, hogy komolyan gondolná-e, és kitartana mellettem. 1 hónapja, szinte 3 naponta elég hosszasan levelezünk. ő közel harminc én 20as éveim elején (nő vagyok)... Még nem mertem feltenni ilyesfajta kérdéseket, szerintem ezt neki kellene felhoznia... Lehet, hogy bolondnak tartotok, de kezdek érzelmeket táplálni iránta, ezért is foglalkoztat ez a kérdés.
Láttunk már szép példákat, hogy a szerelmük legyőzte a távolságot, meg stb... de ők úgy győzték le, hogy a távollétet megelőzően már ismerték egymást... :( :S :( mit tegyek???????
szia
a párommal a neten ismerkedtünk meg, majd találkoztunk, és legyőztük a távot. a mai napig 300 km-re lakunk egymástól de a legnagyobb csoda a mi kapcsolatunk, egyszerűen remekül működik, immár 2 éve. ha gondolod nyugodtan írj privit, ha valaki akkor én sejtem hogy hogyan működik a távkapcs:)
21 L
Szia!
En 1 evig beszelgettem a parommal neten mielott talakoztunk, de akkorm ar mindketten fulig szerelmesek voltunk a masikba.
Es egy ev beszelgetes utan (fel ev utan harapozott el a dolog erzelmileg) nagyon jol imsertuk egymast, az elso talalkozas is mar olyan volt, mintha sohasem lett volna maskepp.
Az egesz csalad azzal zrikkalt minket, hogy mondjatok meg nyugodtan, hogy mar regota egyutt vagytok, nem gaz.
Akkora volt a harmonia koztunk, hogy alig akartak elhinni, hogy 1 ev utan akkor talalkzotunk eloszor a repteren!
Jah igen repter, merthogy koztunk 3000 km volt a tavolsag!
Ma mar hazasok vagyunk, es nagyon-nagyon boldogok!!!!
Szerintem adj idot meg ennek a dolognak.
Beszelgessetek, sokat!
Es meglatod mi legyen. De akkor menj bele, ha o magatol kezd beszelni arrol, hogy o ezt szeretne.
Mert pl. nalunk a ferjem volt az aki tobb jovot josolt, es kitartott a vegletekig, hogy idezem "o tudja, hogy nem veleltlen a talalkozasunk es tudja, erzi, hogy eljon az ido amikor mi egyutt leszunk".
Szoval vard meg, hogy mit lep o, milyen lesz, mennyire akarja a dolgot!
De a kilometer nem akadaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!