Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos! Szerintetek van esélye egy ilyen távkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Szóval az a helyzet, hogy "alakulóban" van egy kapcsolatom. Már egy ideje email-ezünk, de csak most fogunk először randizni. "Csak" 100 km van közöttünk, mégis ritkán tudnánk összeegyeztetni a találkozókat, mivel ő dolgozik, és csak késő este ér rá, nekem viszont a délután/kora este a jó a közlekedés miatt. Gyakran hétvégén is dolgozik és van egy csomó hivatalos elfoglaltsága, így nem is tudnánk minden hétvégén találkozni. Talán havonta 2-3 alkalom. Ráadásul emailt is csak jó esetben 3-4 naponta ír, annyira elfoglalt.

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy 19 éves vagyok, és még nem volt soha barátom, így talán kevés lenne ez a pár alkalom. Ráadásul elég gátlásos is vagyok, nehezen oldódok fel, ami a szex terén okozhat némi gondot. Még szűz vagyok, szóval nem nagyon szeretnék már a második alkalommal lefeküdni vele. Ja, és ő jóval idősebb is nálam...

Jól gondolom, hogy nem érdemes belevágni egy ilyen kapcsolatba? Nekem is tetszik, de úgy érzem, hogy ez így nem működne. Talán érdemes lenne az első találkozásunkkor ezt elmondani neki, mintsem hülyíteni egymást pár hónapig. Ti mit gondoltok?

Bocsi a sok rizsáért.

2010. jún. 5. 16:44
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyszer találkozni vele biztos, h érdemes... az ember sokkal másabb a való életben, mint a gép mögül... aztán, h a továbbiakban hogyan alakultok, szerintem az az első talin ki fog derülni... lehet h kell egy második is, azt majd te érzed... ha pedig úgy érzed h érdemes érte ennyit utazni, meg a többi, akkor csak rajta.:)) én drukkolok.;):))
2010. jún. 5. 16:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Én és a volt barátom között 180Km volt.11 hónapig voltunk együtt,de mi minden hétvégén találkoztunk,és minden nap több órát beszéltünk.De ha az illető ennyire elfoglalt...akkor szerintem nem sok esély van arra hogy jól működjön.Remélem találsz a közeledben normális pasit,és majd feloldódsz előtte:)
2010. jún. 5. 18:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Hát igen, én is úgy gondolom, hogy ez így nem nagyon működne. Mert ha még lenne valami rendszer, hogy mondjuk minden hétvégén vagy kéthetente találkozunk, akkor jó. De az, hogy teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor ér rá, az elég rossz. :(

2010. jún. 5. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!