Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet esélye egy ilyen távkapc...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélye egy ilyen távkapcsolatnak?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sokan feltettek már hasonló kérdéseket, de ez az eset is más mint a többi, ezért szeretném, ha válaszolnátok rá! Köszönettel...

Neten keresztül ismerked(t)ünk (meg). Elég sok Km választ el bennünket annak ellenére, hogy mindketten Mo-n élünk. Van esélye egy esetlegesen kialakuló párkapcsolatnak, vagy csak egy szép románc lehetne belőle? Én komolyan gondolom, mert eddig senki nem állt olyan közel lelkiekben hozzám (a párkapcsolatra esélyes jelöltek közül), mint ő. Meg van bennem a hajlandóság, hogy a fővárosból vidékre utazzak, csak azért, hogy találkozzunk... De részéről nem tudom, hogy komolyan gondolná-e, és kitartana mellettem. 1 hónapja, szinte 3 naponta elég hosszasan levelezünk. ő közel harminc én 20as éveim elején (nő vagyok)... Még nem mertem feltenni ilyesfajta kérdéseket, szerintem ezt neki kellene felhoznia... Lehet, hogy bolondnak tartotok, de kezdek érzelmeket táplálni iránta, ezért is foglalkoztat ez a kérdés.

Láttunk már szép példákat, hogy a szerelmük legyőzte a távolságot, meg stb... de ők úgy győzték le, hogy a távollétet megelőzően már ismerték egymást... :( :S :( mit tegyek???????

2010. máj. 4. 00:12
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
szerezzek egy IRL barátot... ez nem olyan egyszerű...
2010. máj. 4. 00:59
 12/22 A kérdező kommentje:
szerezni lehet, de nekem hosszú távra kell egy őszinte társ, lehetetlen dolog, amit kérek? :S
2010. máj. 4. 01:00
 13/22 anonim ***** válasza:
Mi is az az IRL?
2010. máj. 4. 01:09
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha megdobsz egy emaillel beszélgethetünk, én most vesztettem el egy ilyen embert. :)
2010. máj. 4. 01:11
 15/22 anonim ***** válasza:
Vagy rakd ki a privát elérhetőség lehetőségét, és megkereslek. Ha nem vagyok tolakodó persze.
2010. máj. 4. 01:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Nem lehetetlen dolog amit kersz!

Csak kell egy kis turelem :) na jo neha kicsit tobb turelem ;) de megeri!

Az ember soha nem tudhatja, hogy hol akad bele az igaziba.

Ma mar olyan nehezen talaljak meg az igazan osszeillo parok egymast, nyitottnak kell lenni mindenre.

Nehany km nem lehet akadalya semminek.

Ha magyar, magyar, ha kulfoldi akkor kulfoldi, ha mas vallassu akkor legyen az, csak legyen az ember masik fele.

Es legyetek TI boldogok. A velemenyek nem szamitanak!

(ezt csak igy a jovobenre mondom nem konkretan a te szituaciodra)

2010. máj. 4. 01:18
 17/22 anonim ***** válasza:

Szia:)

Minden választ nem olvastam el, de ha lehetek objektív vagy realista elmondom a véleményemet:) (és kérlek ne hallgass rám, ha túl negatív leszek:))

Szóval...nekem van némi tapasztalatom távkapcsolatból, de előtte 2 évig együtt jártunk, minden nap találkoztunk...ami más...miért? mert tudod, hogy kb. mihez tartsd magad, tudod, hogy érdemes-e várni, tudod, hogy érdemes-e magadat kitegyed annak ami vár Rátok (lesznek gondok, a legjobb kapcsolatban is vannak nehézségek a távkapcsolatból, még akkor is ha se hiszti se féltékenység nincs). Persze akár működhet(ne) is, de...gondold el mennyi idő kell, hogy igy a való életben is megismerd a párodat?! találkoztok tegyük fel egy hónapban 1x-2x eltelik egy év és még kb. 1ox-15 x láttad..."normális" (IRL) kapcsolatban egy hónapban ennél többet találkoznak az emberek és azokra sem mindegyikre mondanám, hogy valóban ismerik egymást egy év alatt...nálatok távkapcsolatban ez hány év lenne? a "valódi" kapcsolathoz viszonyítva?!

Persze amennyiben belátható időn belül egy városba, településre tudtok költözni probléma megoldva:) csak nem tudom valóban megtudjátok-e ítélni azt, hogy tényleg működik-e vagy sem?

De hogy kicsit pozitívat is mondjak van egy baráti-pár ismerősöm akik 3 éve élnek távkapcsolatban, neten ismerték meg egymást és egészen jól elvannak, vagyis elvoltak mostanáig(most jelentkeztek a problémák, azt hiszem mindketten belefáradtak ebbe a távkapcsolatos menetbe)

Minden esetre azt mondom, amennyiben szeretnétek próbáljátok meg, nem kötelez semmire, ha nem megy kiléptek:)

Sok sikert és legyetek boldogok:)

(és még egy jó tanács: amikor kicsit is úgy érzed nem működik, meginog a bizalmad lépj ki)

2010. máj. 4. 07:28
 18/22 anonim ***** válasza:
Lehet esélye a dolognak. Kitartás és nagyon sok türelem kell hozzá. Minden adandó alkalmat meg kell ragadni a kapcsolattartásra,minél többet beszéljetek. Próbáljátok meg,hisz sose lehet tudni. Jelenleg én is távkapcsolatban élek,működik. :) Sok sikert! 21/L
2010. máj. 4. 08:59
 19/22 A kérdező kommentje:
drágák vagytok! köszönöm! :)
2010. máj. 4. 12:09
 20/22 anonim ***** válasza:
mi nem veszekedtünk még a két év alatt, sok sok beszélgetés kell hozzá, és nem igaz hogy kevésbé ismertem volna mintha IRL kapcsolatunk van. mindennap beszélünk másfél, két órát, és havonta egyszer egyetem mellett mostmár 5 napra látom. akkor olyan mintha összebútoroznánk, reggeltől estig együtt + a nyarakat is mindig így töltjük. imádjuk egymást, rajongunk egymásért , nem ismertem előtte, csak így, de szerintem nekünk nagyon csodálatosan működik.és azért vállaltuk be mert az első randin már tudtuk mindketten hogy a másik az akit mindig is kerestünk, azóta is így állunk hozzá:) 21 L
2010. máj. 4. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!