Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan engesztelhetném ki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan engesztelhetném ki a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Most először aludtunk együtt és minden jól ment, nagyon kellemes volt de reggel az az ötletem támadt hogy ki kéne próbálni a holland kemencét a hölgyemen. Utólag megondolatan, bunkó dolog volt és most nagyon morcos :s

20/f

2016. dec. 29. 08:51
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Durva. Elrontottad a romantikát. Próbálj beszélgetni vele, de szerintem ne vigyél ajándékot neki, mert engem pl az nem engesztelne ki. Max 1 szál virágot.
2016. dec. 29. 18:52
 12/24 anonim ***** válasza:
52%
De tartottad a szabályt, miszerint minimum 20 másodpercig kell lent tartani a fejét a paplan alatt, csak utána szívhat egy friss slukkot a levegőből?! :D
2016. dec. 29. 21:32
 13/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, már kezd enyhülni szerencsére ma egész nap sokat tettem érte. Igazából nagyon meglepte a dolog mert eddig még csak nem is eregettem előtte és semmilyen hasonló ízléstelen dolgot nem csináltam/mondtam. Az a szerencsém hogy a bátyjának nem mondta mert akkor már nem tudnék itt írni az biztos. És nem, nem tettem 20 szekundumig mert amint észbekaptam abbahagytam kb. 5 másodperc után
2016. dec. 29. 22:17
 14/24 anonim ***** válasza:
91%
A kapcsolat egy jelentős ideje utàn jön az egymàs előt fingàs....De néha megelőzi az összeköltözés is. Első közös èjszaka utàn nagyon korai egy sima fing is nemhogy odatolod a fejét..
2017. jan. 1. 02:40
 15/24 anonim ***** válasza:
Szegény csaj !Azérr ez durva nagy szerencséd van hogy ezek utàn nem dobott a pàrod mégha nem tetted meg !
2017. jan. 1. 15:05
 16/24 anonim ***** válasza:
92%

Hát ne haragudj, de undorító vagy. Más az, amikor azért fingasz, mert kell, meg más az is, amikor szándékosan az orra alá csavarsz egyet, és még a takarót is ráhúzod. Úgy szájbavertelek volna, hogy estig a fogaidat keresgélted volna.

Közel NÉGY éve vagyunk együtt a barátommal, de még csak most tartunk annál a szakasznál, hogy ha kicsusszan egy kis halk, azt "nem halljuk". 😀 Ha te ezt első szexnél hoztad össze, akkor nagyon nagy tirpák vagy.

20N

2017. jan. 1. 15:43
 17/24 Krukutyán Levente ***** válasza:
100%
Á ez kizárt, hogy igaz legyen. Ekkora paraszt valaki még végtelen sok párhuzamos világot feltételezve se létezhet sehol, semmikor, semmilyen dimenzióban.
2017. jan. 3. 16:03
 18/24 anonim ***** válasza:
80%
17es de vannak ekkora parasztok. Sőt rosszabbak is..
2017. máj. 13. 22:35
 19/24 anonim ***** válasza:
Miért emelted ki a kérdést? Megint eljátszottad vele, vagy mással? :D
2017. máj. 14. 00:00
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Később mi lesz? Oda is szarsz a párnájára, a feje mellé?

Én úgy gondolom, hogy természetes dolog a puki, de ha lehet, akkor intézzük úgy, hogy más nem hallja, vagy éppen ne kelljen szagolnia.

Más arcába fingani és ráhúzni a takarót undorító,tirpák dolog.Jól bemutatkoztál neki.

2017. máj. 14. 08:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!