Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol van a határ és ti mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol van a határ és ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

30 éves lett a párom én tipikus kapuzárási pániknak tartom vett sportmotort és ha épp nem dolgozik motorozik emiatt én lettem megint csak hátrébb sorolva. 5 éve vagyunk kapcsoltban. Feltettem neki a kérdést hogy miért van ez és miért nem velem foglalkozik inkább amire az volt a válasz hogy nincs kedve velem lenni.. Nekem se kellett több az elnyomott érzés hogy vajon mi bennem a rossz miért csinálja ezt minden kijött belőlem amit gondoltam és összepakoltam a cuccait. Elment. Hiányzik.Várom még haza.. Szeretem és féltékeny vagyok a motorra és mindenre nem tudom hogy hol van és mit csinálhat kivel van?! Nem keresem nem keres... Várom hátha észbe kap..

N/26

2016. dec. 28. 17:05
 1/9 anonim ***** válasza:
60%
jól tetted,hiányzik,megértem,de ha nem keres és nem kap észbe,azt jelenti nem szeretett már téged igazán és nem vagy fontos neki.örülj hogy még időben kiderült
2016. dec. 28. 17:11
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Kapuzárási pánik időszaka inkább 40 év fölött szokott eljönni, a 30 még korai ehhez. Inkább csak ki akarja élvezni az életet, amíg lehetősége van rá. Hagyd, hadd élje a saját életét, te meg éld a tiédet és keress olyan párt, aki minden idejét rád szánja...
2016. dec. 28. 17:18
 3/9 kolosszus22 ***** válasza:
87%

Előző, ez hülyeség amit írsz, már ne is haragudj.

Egy kapcsolat azért nem arról szól, hogy a másikkal töltöm minden időmet. Egy érett felnőtt kapcsolatban szükség van a saját térre is, nem arról van szó h hanyagolni kell a másikat, de meg kell érteni h nem akar mindenki a nap minden percében a párunkkal lenni, nem is egészséges, szükség van egyedül töltött időre, hobbira és természetesen barátok társaságára is.

2016. dec. 28. 17:26
 4/9 anonim ***** válasza:
85%

Nem tudom mire számítottál, amikor aheylyett, hogy higgadtan, normális módon leültél volna vele megbeszélni (nem vádaskodva, faggatózva, számon kérve), inkább jól összevesztél vele, a fejéhez vágtál egy csomó mindent, majd összepakoltad a cuccaid és szakítottál vele. Ezek után ne várd, hogy visszajöjjön.. Legközelebb tanulj konfliktuskezelést, mert ezek a hatalmi harcok és játszmázások nagyon vissza tudnak nyalni.

Viszont ha hanyagolt és egyáltalán nem akarta a társaságod, akkor amúgy sem volt sok értelme ennek a kapcsolatnak, jobb is, hogy vége.. Bár kifejthetted volna, mit értettél hanyagolás alatt, lehet szerinte pedig csak te voltál hisztis és türelmetlen az új hobbija miatt, nem vetted figyelembe az ő lelkesedését a témában és ebből a magatartásodból lett elege.. Mindenesetre nem hiszem, hogy megérné rá várnod, nyilván jobban érzi magát nélküled, akármi is az oka.

2016. dec. 28. 17:33
 5/9 anonim ***** válasza:
19%
gondolom motorozgat és sz@rik rád.. úgy ahogy eddig tette.. de sírj csak utána.. a nők feje lágya úgy néz ki sose nő be!
2016. dec. 28. 17:36
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Hát, én nem lennék féltékeny egy motorra, sőt, vele is tartanék utasként. :-)
2016. dec. 28. 18:28
 7/9 Diavolino44 ***** válasza:
44%
Hat en egy hónapig nem mennek hozzad "haza" ezek utan. Azert van a párom, hogy megkönnyítése es pártolja az életem, bármennyire is hülye vagyok néha. Persze nem volt szep amit mondott, de örülj neki, hogy nemcsajozik, hanem választott egy értelemes hobbit. Erre drámázol es varod vissza mikor ezt te szúrtad el.
2016. dec. 28. 18:37
 8/9 Szergej55 ***** válasza:
60%
Önző vagy, ha azt várod valakitől, hogy csak neked éljen.
2016. dec. 28. 19:58
 9/9 anonim ***** válasza:
54%

Be vagytok szívva, ennyi marhaságot.

Egy kapcsolatba nem fér bele, hogy : "nincs kedve velem lenni."

Ennyi volt, tök jól tetted, hogy nem húztad tovább a dolgot. Ő nem fog visszatérni, azzal ne számolj.

2016. dec. 29. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!