Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltik egyesek úgy a párjukat? Nem kellene egy határ? 22l
Nem egy ismerősöm van, aki szemmel ver, ha ránéznek a pasijára. Tőlem is tiltották már el az egyik barátomat. A csajnak gondolom megígérte, hogy többet nem beszél velem, de továbbra is jóban vagyunk. Miért ne lennénk? Mert a csajára rájött az "ötperc"?
Ez annyira nevetséges...
Miért kell ennyire félteni valakit, hogy még szóba se állhat mással?
Aki szeret, marad, erőszakkal se lehet vinni. Aki meg pár szép szó után elcsábul tegyük fel, azért kár? Nem hinném. Ha pórázt kell valakire rakni, meg megfigyelés alatt tartani, azt most csúnyán fejezem ki magam, de igaz: megb@$zta az @nti.
Most nincs igazam?
Mindenkit takarítsunk az útból, mert ha 0 kontakt más csajjal, tuti nem csal meg?
Az egyik haverom a fb-ját törölte, mert a csaj féltékeny volt.
Most komolyan vannak ilyen hülyék, akik megteszik, és olyan együgyű emberek, akiknek ez a garacia, hogy nem csalja meg őket a párjuk?
Van fb=tuti megcsal
Nincs fb=nyugi van
Mondjuk csinált magának egy kamu fb-ot a srác.
Szerintem ez annyira röhejes. Megtilt egyik a másiknak valamit. A másik meg úgyis megcsinálja titokban amit akar.
És még én érezzem magam néha rosszul, mert van pofám fiúkkal is barátkozni... Meg ne írjak a srácnak, mert ha a csaja meglátja, gondolom szétveri a fejét. Hogy miért? Mert én lány vagyok. Lány fiúnak ne írjon. Új "trendi". Ami azért kiborító. Egyeseknek nagyon rossz elképzelésül van a barátságról. Persze mi mindig számíthatunk egymásra, csak az smt-t hanyagoljuk, mert "két tasli játszik..."
Ennyire eltűnt a bizalom? Vagy csak egyesek ennyire unintelligensek? Érzelmileg sekélyesek?
Hát, ha mással nem is tudok szolgálni, de írj nekem. Barátkozz velem, nem fog megharagudni érte senki. :) :D
22F
Hát sajna sok ilyen van. Én nehezzen bízok meg valakiben,de soha nem görcsölök ilyeneken,azt viszik így is úgyis akit lehet. Jelenlegi párom régi jó barátom. Haverkodik más csajokkal is,buszvezető és néha láttam már hogy áll mellete nő,de soha nem csesztettem miatta,meg ő se engem,énis az lettem 1hónapja.
L/23
Nekem a legjobb barátaim zömében férfiak. Nem mondom h a hölgyek részéről sosem volt féltékenység. Bár azt is hozzáteszem, hogy teljesen alaptalanul. Ha együtt akarnánk lenni;együtt lennénk. Mondjuk ez nálunk úgy lett a áthidalva hogy sokat voltunk egy társaságban, h lássa h nincs miért aggódnia, h jobban megismerjük egymást.
Azért egy barátságot beáldozni egy aktuális kapcsolatért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!