Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak akik bántalmazták párjukat a kapcsolatuk alatt?
Sajnos igen, én. Persze nem indokolatlanul tettem. Szakított velem kb 2-3 hónapja mert talált mást. Már nagyon megbántam és gyötör a lelkiismeret furdalás. Nap mint nap átfut az agyamon, hogy ezt tettem. Nagyon rossz, főleg mert még szeretem.
22/F
k. rvára megérdemelte azt az egy pofont amit kapott
arról nem is beszélve, hogy megpróbált kilökni az autók elé , mert meg mertem kérdezni tőle, hogy igazak- e azok a dolgok amiket a rokonai meséltek nekem róla(sorozatos megcsalás, ilyesmi), persze lek rváztam, de ő meg telitorokból ordította, hogy megöl , nem bírta a lelkiismerete az igaz szavakat.
ez pár éves sztori, de sosem felejtem el.
"Persze nem indokolatlanul tettem. Szakított velem kb 2-3 hónapja mert talált mást."
Ez neked indok? Szakított veled, erre te megvered? Gratulálok.
csak azt nem értem ilyenkor mindig a nő az áldozat, mindig egyetlen egy esetet nem hallottam még, ahol a f@ szit sajnálták volna.
régen is megkapták a nők, csak akkor a társadalom(nők,férfiak egyaránt) is kivetette magából a csalfa nőket, most már a nagy feminizmusnak köszönhetően erről szó sem lehet
Előre jelzem, hogy nő vagyok, engem meg ezért fognak lepontozni :)
Szóval kerültem többször olyan helyzetbe, ahol baráti párok szólalkoztak össze, nem igazán kulturáltan és megmondom őszintén, nem csodálkoztam, ha tettlegességig fajult a dolog, sikeresen kiprovokáltak egy pofont, vagy vissza-pofont. Mert tudnak ám támadni is hölgytársaim rendesen :) nem feltétlen ítélem el a férfiakat, vannak kikerülhetetlen helyzetek.
Őszinte leszek.. nő vagyok de van egy pár nő akiket szerintem csak ütni lehet.
Saját részről.. utálom az erőszakot. Nem erdemeltem pofont és nem is kaptam. Ahogy nem is adtam a férjemnek sose.
Amúgy azt utálom, mikor a nőnek mindent szabad mert a pasija "megérdemelte", fordított esetben is szegény srác a sz*r szemét. Most vagy-vagy.. adok kapok elven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!