Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan férfiak akik bántalmazták párjukat a kapcsolatuk alatt?
Kiegészíteném annyival a kérdésem,hogy családon belüli erőszakot elkövető férfiak helyzetére vagyok kíváncsi.
Ahol egy hosszú kapcsolat/házasság megy tönkre emiatt,és esetleg még gyerek is van a családban.
Az ilyen férfiak,hogy élik meg a helyzetet,miként alakul a további életük?
elhiszed, hogy mindenen túllehet tenni magad ?
muszáj, mindkét félnek...
Nő vagyok, a konkrét saját eseteim osztom meg veletek, mindenki döntse el maga, hogy megérdemeltem-e?
leejtettem a vacsoráját-pofon
túl vastagon húztam ki a szemem-pofon
elfelejtettem lekapcsolni a nappaliban a villanyt mikor lefeküdtünk-páros lábbal lerúgás az ágyról
véletlenül odacsuktam a lábát az ajtóval- pofonok, hajtépés, fojtogatás, rugdosás
leejtettem a kontrollert-szék a szoba másik végéből a fejemhez
elestem a bicikliével-rángatás, rugdosás, pofon, kézhátracsavarás
plusz kisebb egyet-egyet odacsapós esetek
eredmény: repedt koponya, törött kisujj, két letört fog, kék-zöld foltok folyamatosan
Hogy miért nem hagytam ott? A szüleim is vertek, valamilyen szinten természetes volt számomra a dolog. Első kapcsolatom volt, szerettem, azt mondta hogy ő is szeret, elhittem neki. Mikor szakított velem bocsánatot kért, azt mondta megbánta....Hát nem tudom
Igen, azóta megjött az eszem :)
24/l
Igen, ráadásul tizenéves volt, én pedig huszonéves. Megfogtam a haját, és a fejét víz alá nyomtam párszor. Amikor láttam, hogy nagyon meg van ijedve, békénhagytam. Igazából nem bántam meg. Megérdemelte.
Sajnos én olyan ember vagyok, aki nőt, gyereket, aggastyánt egyenlőként kezel. A világ nem bünteti eléggé a gaztetteket, hát ki, ha nem én?
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!