Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rátelepedés, fojtogatás, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rátelepedés, fojtogatás, mit jelentenek ezek a szavak egy kapcsolaton belül?

Figyelt kérdés
Kinek mit mondanak ezek a határok, mitől lesz egy kapcsolat fojtógató vagy rátelepesedés?

2016. márc. 29. 16:51
 1/5 VirágésBence ***** válasza:
100%
Volt egy kapcsolatom ahol a srác rám telepedett, ez annyiból állt, hogy egész nap hívogatott, amikor nem suliban voltam, de mégis volt valamilyen elfoglaltságom mindig számon kért, hogy miért nem vele vagyok, meg hogy minden más felesleges, csak legyünk együtt, folyamatosan smseket írogatott és folyamatosan a szeretetével bombázott.
2016. márc. 29. 17:00
 2/5 anonim ***** válasza:
47%
Hát ezek az ilyen BDSM dolgok.
2016. márc. 29. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
84%

Mindenkinek mást jelent... van, aki szabadabb típusú ember, annak már az rátelepedés, ha felhívja az egyik a másikat, hogy "azt ígérted, 8ra hazaérsz, most 10 van, hol vagy?"...

Nekem az már rátelepedés lenne, ha napjában 20szor felhívogatna, és ha láthatóan vallatásként beszámoltatna minden külön töltött percről. Illetve ha nem akarna elengedni más ismerőseimmel külön szórakozni menni (ez kb. havi egy kollegákkal való sörözést-éttermezést meg még ennél is ritkább baráti összejövetelt jelent nálam... szóval nem minden hétvégén parti). Vagy ha heti 1-2 óra szabadidőt sem hagy nekem, ha együtt vagyunk, hogy kicsit elvonuljak a szobában, ez nekem fontos pl.

2016. márc. 29. 17:55
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor azt hiszem, részben idiótát fogtam ki a heti 1 telefon beszélgetéssel :D
2016. márc. 29. 18:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Számomra az a rátelepedés, bár én magamnak való ember vagyok, hogyha a kapcsolatom a tanulmányaim és a TOTÁLISAN a hobbim rovására megy.

Ha öt napot együtt vagyunk egy héten, de ő a hatodik és a hetedik napot is akarja.

Ha féltékeny a barátaimra, családomra, és mindig velem akar lenni.

Ha nem tud rám két órát várni, mert ő két órán keresztül unatkozik, PEDIG pontosan tudja hogy előbb nem érek rá, és arra lett megbeszélve.

2016. ápr. 18. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!