Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk külsejénél mi az, ami...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk külsejénél mi az, ami még igényességnek számít, és mi az, ami már b. zis?

Figyelt kérdés
2010. máj. 3. 13:14
 1/8 anonim válasza:
68%
Igenyes pl ha tiszta a cipod, es búzás ha ruzst hasznalsz.
2010. máj. 3. 13:18
 2/8 anonim ***** válasza:
82%

Fürödjön, mosson fogat, legyen tiszta a ruhája, rendezett a haja(nem kócos, korpás, zsíros), lehetőleg rövidek a körmei, használjon valami hónaljdeót.

Ennyi, ennél több már búzába hajlik...

2010. máj. 3. 13:21
 3/8 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem egyáltalán nem gáz, ha egy fiú magassarkúban flangál a városban, az inkább igényesség, mint b.zis. Szerintem az is inkább igényesség, hogyha elváltoztatott hangon nőimitátorkodik.

Meg lehet kövezni, de ez akkor is így van.

Béla atya

2010. máj. 3. 13:21
 4/8 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem amíg nem viszi túlzásba a magával való törődést addig igényes. Pl itt-ott szőrteleníti magát, de ha már nekiáll az egész testét lecsupaszítani, az már nekem bu*is. Szolárium is oké, ha nem égeti szénné magát. Szemöldökszedést pasiknál nem tartom egy férfias dolognak pl. Max csak akkor, ha tényleg nagyon dzsumbuj neki és kicsit igazítja, de nem formára szedi. Kozmetikushoz akkor járjon csak, ha tényleg szüksége van rá. Én a rövidebb hajat szeretem pasikon, ha kicsit bezselézi az se baj. De ha ilyen übertrendi, vasalt, fetett haja van attól rosszul vagyok. Szintén bu*is bármilyen rózsaszín ruha hordása. (oké, most ezért lepontoznak, mert most divat lett) De akkor se való férfira. Smink semmilyen formában nem való szintén. Na most ha ezekből esetleg egy-egy megvan,de amúgy férfias akkor nincs gond.
2010. máj. 3. 13:23
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
13:23 teljes mértékben egyet értek veled. aki csávó és rózsaszínt hord az vesse magát a szakadékba. homár banda
2010. máj. 3. 13:36
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Egy csaj kifogásolta,hogy szőrös a lábam.Elküldtem az anyjába....
2010. máj. 10. 08:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Vannak most ezek a,tornacipős,b.zinadrágos,trendiszemcsis,gyíkfejű b.zi hajas fiúk..na nekem ők b.zisak..
2010. máj. 10. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:
13%

B@zmeg, tele van a város rózsaszín inges meg felállított galléros lakosztpólós kigyúrt, kopasz, tetkós állatokkal, akik a luficsecsű macáikkal szállnak ki az audiból, őket miért nem bu.zizza le senki? Vagyis aki vékony, az ne hordjon rózsaszínt mert b.uzis, aki gangsta, annak meg úgyse mer beszólni senki?

A másik meg: aki nem olyan igénytelen, hogy két-négy számmal nagyobb gatyát hord, mint a férfinépesség 90 százaléka, hanem szereti, ha jól áll a formáin (ahogy a csaja is), az bu.zi?

Harmadik meg: volt már olyan korszak a történelemben, mikor ennyire piperkőc volt a férfidivat (a barokkban a férfiak is sminkeltek, parókáztak, stb.), vagy lásd a hetvenes diszkóéveket azokkal a feszülős gatyákkal, citromsárga ingekkel. Akkor se volt több búza a világon.

Negyedik: csak végletekben tudtok gondolkodni. Azt én se értem, minek kell sminkelni meg hajat festeni meg sz@rbarnára szolizni, de azért nehogy már az elég legyen ma egy férfitól, hogy tusol, hajat-fogat mos, körmöt vág meg borotválkozik. Igenis undorító a hónaljkutya (és büdös is), a fanszőrdzsumbuj, a kilógó orr- és fülszőr, a busószemöldök.

2010. máj. 10. 09:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!