Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk külsejénél mi az, ami még igényességnek számít, és mi az, ami már b. zis?
Fürödjön, mosson fogat, legyen tiszta a ruhája, rendezett a haja(nem kócos, korpás, zsíros), lehetőleg rövidek a körmei, használjon valami hónaljdeót.
Ennyi, ennél több már búzába hajlik...
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha egy fiú magassarkúban flangál a városban, az inkább igényesség, mint b.zis. Szerintem az is inkább igényesség, hogyha elváltoztatott hangon nőimitátorkodik.
Meg lehet kövezni, de ez akkor is így van.
Béla atya
B@zmeg, tele van a város rózsaszín inges meg felállított galléros lakosztpólós kigyúrt, kopasz, tetkós állatokkal, akik a luficsecsű macáikkal szállnak ki az audiból, őket miért nem bu.zizza le senki? Vagyis aki vékony, az ne hordjon rózsaszínt mert b.uzis, aki gangsta, annak meg úgyse mer beszólni senki?
A másik meg: aki nem olyan igénytelen, hogy két-négy számmal nagyobb gatyát hord, mint a férfinépesség 90 százaléka, hanem szereti, ha jól áll a formáin (ahogy a csaja is), az bu.zi?
Harmadik meg: volt már olyan korszak a történelemben, mikor ennyire piperkőc volt a férfidivat (a barokkban a férfiak is sminkeltek, parókáztak, stb.), vagy lásd a hetvenes diszkóéveket azokkal a feszülős gatyákkal, citromsárga ingekkel. Akkor se volt több búza a világon.
Negyedik: csak végletekben tudtok gondolkodni. Azt én se értem, minek kell sminkelni meg hajat festeni meg sz@rbarnára szolizni, de azért nehogy már az elég legyen ma egy férfitól, hogy tusol, hajat-fogat mos, körmöt vág meg borotválkozik. Igenis undorító a hónaljkutya (és büdös is), a fanszőrdzsumbuj, a kilógó orr- és fülszőr, a busószemöldök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!