Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit csinaljak vele? Volt valaki hasonló helyzetbe?
A parom hanyagolja a munkajat,sokszor nem megy be dolgozni. Mar hetvegen is iszogat meg speedezik.
Normalis velem,álitolag szeret. Amikor vele vagyok érzem is.
Retentő feltekeny,pedig soha nem adtam ra okot. Mindig elmondok neki mindent,igaz őis.
Szeretem és tudom h jo ember,de ezt mar nem birom.
Amikor kijozanodik álandoan bocsánatot ker,meg igen rendes.
Szeretnek neki segiteni,meg azt akarom h olyan legyen mint regen.
Ketsegbe vagyok esve.
Tudna valaki tanacsot adni? Elvonora nem tudom tábeszelni.
Tehetetlennek érzem magam.
Van egy fia is,latogatja de mar nem hozhatja el.
A valaszokat előre is köszönöm.
A hibakert elnezest,ideges vagyok.
En 26,a parom 34
Hahaha nagyon jó ember a párod, tényleg, egy lusta, munkakerülő drogos, aki féltékenykedik, ergo egy jellemhibás barom is még mellé.. Ja, de hogy józanul bocsánatot kér? Akkor minden el van nézve.. Igazi főnyeremény!
Ne viccelj már, kérdező, szerinted bárki irigykedik? Ugyan, kérlek. Én spec normális emberrel vagyok normális kapcsolatban, szóval van viszonyítási alapom, egy ilyen kapcsolat akkor se kéne, ha egyedül lennék, előbb vennék 20 macskát. Ha ez tényleg csak 2 hónapja kezdődött, akkor még talán nincs veszve minden, de ha nem hajlandó változtatni, nem hat rá a szó, elvonóra nem akar menni, pszichológushoz szintén, akkor te nem tudsz mit tenni. Felnött embert nem fogsz megváltoztatni, ha ő nem látja a problémát, akkor ha beleszakadsz sem lesz változás, pozitív irányba semmiképp.
Vagy beleesel a kodependenciába (olvass utána, elkerülendő helyzet) és tönkreteszed magad mellette, vagy elhagyod, ha nem áll le. És a "brühühü szeretem" nem kifogás arra, hogy nem tudod elhagyni, szóval el se kezdd. Akármilyen szerelmes az ember, attól még képes gondolkodni, mérlegelni és akár szakítani is, ha az az értelmes döntés.. Elvileg pont az az akaraterő különböztet meg az állatoktól, szóval ha nem vagy valami, a punciddal gondolkozó egybites ösztönlény, akkor nem érzelmi alapon fogsz dönteni. De a te életed, úgy cseszed el, ahogy jólesik, csak lehetőleg ne szülj te is ennek a minősíthetetlen "jó embernek".
Az öcsémet a drog pusztította el, meg az ital. És senki se tudott rajta segíteni. Majdnem belerokkant 5 másik egészséges ember. Anyám a mai napig okolja magát.
Semmilyen szánalmam nincs a drogosok iránt. Semmi.
Számomra ők a társadalom legalja, mert a saját döntésükből lettek ilyenek.
Itt egy kérdés van, hogy te is el akarsz süllyedni vele, vagy időben felállsz és probálsz normális életet biztosítani gyerekednek.
Valószínűleg még nem láttál drogost az anyjára rátámadni, hogy kell neki egy adag erre-arra. Én igen.
Pedig az elején csak fű volt, aztán jött szépen sorban a többi.
Aztán nem járt be dolgozni, és így tovább.
A te életed, de ha vele maradsz, akkor készülj fel, lesznek olyan helyzetek, hogy a drog fontosabb leszel mint te vagy akár az életed.
Én láttam 5 év alatt leépülni az öcsémet.
Kôszi a valaszokat.
Ma ment 3szor elvonora.
Senki nem irta h a 2honap alatt volt elvonon.
Heti 2alkalmat megy.
Miota beszeltem vele a kerdes kiirasa utan nem cucozott meg nem is ivott,csak tegnap ket pohar pezsgöt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!