Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már valaki hasonló helyzetben a szerelmével kapcsolatban?
Olyan nők véleményére lennék kíváncsi, akik azt érezték a társukkal kapcsolatban, hogy igen, ő tudja azt megadni, amit eddig más férfi nem. Minden passzol, szeretem, kívánom. DE. Féltékeny, kimondottan birtokló jellem, ez viszont hatalmas probléma, ami mindig visszatér. Ő ezt nem is látja, nem is érzi, hiába beszélek vele erről napi szinten.
Ilyenkor csak a szakítás marad gondolom...
Köszönöm előre is a véleményeket.
32/N
Én ilyen vagyok, de a másik oldalról, tehát én vagyok a féltékeny. Szerintem ilyenkor fontos belátni, hogy ez baj, felismerni azt, ha nincs alapja és változtatni rajta. Én járok pszichológushoz és dolgozok azon, hogy változzak.
Amíg a barátod nem látja be, hogy nem normális a viselkedése, addig ne várj javulást. Ha nem tesz érte, semmi sem fog változni.
Te csak annyit tudsz neki segíteni, hogy beszélsz vele sokszor
Az a baj, hogy az elején ráhagytam mindent, most meg azt vettem észre, hogy megfulladok ebben a kapcsolatban, pedig nagyon szeretem.
Sokat és sokszor beszéltem már vele, de ő ezt nem érzi problémának.
Ultimátumot kell adni.
Megszoksz vagy megszöksz.
Szabadság,tér igénylése alapján.
Az eset súlyos,és nehéz.
Tettlegességig is fajulhat,vigyázz.
Beszélj vele mégegyszer,mond ezt el neki így ahogy leirtad.
Vagy valtoztat vagy viszlát.
Ennyi.
Köszönöm szépen.
Nagyon nehéz vele emiatt, én nem látok sok esélyt a változásra hosszútávon.
Az a legrosszabb, hogy az összes férfitõl elzárna, aki nem családtag, legyen az barát, ismerõs, kolléga stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!