Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerencsejáték függő a párom! Volt már valaki hasonló helyzetben?
Eddigi párkapcsolataim katasztrofálisak voltak, azt hittem nem lehet már rosszabb, de mégis! Kiderült a párom szerencsejáték függő. Elég friss a kapcsoltunk. Gyanakodtam az elejétől, hogy problémái vannak, de most bebizonyosodott, be is vallotta, hogy kaszinóba jár. Pénzt adtam neki kölcsön, sose adtam férfinek kölcsön, de neki adtam. Az első pillanattól megfogott benne valami, amolyan szerelem első látásra, elborított a rózsaszín köd. Sejtettem, hogy gond lesz belőle mégis adtam. Felhoztam neki a témát, hogy szerintem gondjai vannak és szerintem kaszinóba jár. Tagadta. De most bevallotta, hogy a pénzemet eljátszotta. Nagyon szégyelli magát, bocsánatért esedez. Úgy érzem ez legalább haladás, hogy bevallotta, mire ment el a pénzem. Nem tudom mit tegyek! Szeretnék neki segíteni! Pénzt nem adok neki többet az biztos, még türelemmel vagyok, hogy tesz e azért valamit, hogy visszafizesse a pénzemet.
Hallottam mástól már, hogy a barátja szerencsejáték függő, de leszokott róla és most boldogok, kisgyerekük van. Van még más is hasonló helyzetben? Sikerült leszokni valahogy a szerencsejáték függőségről?
Én 28 vagyok, ő 23.
Utólag átlátva a dolgokat, ő egy nagyon beteg ember. Nagyon le van fogyva, alvászavara van, éjjel nem alszik, ugye a sok gépezés miatt, csak nappal. Ha pénzről beszélünk, teljesen más állapotba kerül. Az egész emberen látszik, hogy valami nagyon nem stimmel nála, de én vonzom az ilyen embereket. Legutóbbi barátom alkoholista volt. Én szakítottam vele. Mi jön még? Legjobb ha nem ismerkedek többet, el vagyok átkozva. Amúgy meg egy helyes, fiatal fiú, féltem is először találkozni vele, mit akarhat tőlem, idősebb is vagyok nála. Képeken nem látszott, hogy le van fogyva.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Ma hogyha jön, elbeszélgetek vele, de attól tartok, nem fog sehová se vezetni, csak folytatja a hazudozást.
Ha te is úgy érzed, hogy az a gond, hogy "vonzod az ilyeneket", akkor próbálj meg olvasni önismereti könyveket, vagy ellátogatni egy pszichomókushoz, hogy mi ennek az oka.
Lehet, hogy van benned is egy adag függőség: csak neked az olyan pasi a gyengéd, akit meg kell menteni, akinek szüksége van rád az életben maradáshoz.
Ha tudsz tanulni ezekből a hibákból, és legközelebb nem akarsz mindenkit kihúzni a kakiból, akkor vonzod majd a normális pasikat is. Addig meg pl. éld ki magad önkéntesként egy kutyamenhelyen, hátha segít lelkileg is helyrerázódni. És majd ismerkedj utána, ha te is tudod, hogy milyen pasival lenne élhető az életed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!