Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha beleszerettem a barátnőm anyjába? És ha neki sem vagyok közömbös, és ha azt mondta, hogy ő is szívesen találkozna velem kettesben, mert többet érez irántam?
Igen rájöttem, hogy a barátnőmet nem igazán szeretem, és a külsején kívül nem vonz benne semmi.
De elég sokat beszélgettem az anyujával, és mindenben tökéletes és pont olyan ember akit én szeretnék. És még jól is néz ki.
Amúgy nincs férj mert elváltak.
A férjével 4 éve váltak el a lánya mesélte nekem, hogy az apja megismert egy nőt a munkahelyén, akihez o is költözött, és most azzal a nővel él.
a lány egyébként 21 éves, én 30 az anyja 41 éves.
Persze tudom semmi sem szép mindenki egy fa**szkalap. De senki sem makulátlan, mások sem.
Holnap fogok beszélni vele.
Korban kettőjük közt állsz éppen... de egy 9 évvel idősebb nő,azért más...Gondolj bele,milyen kellemetlen a helyzet,összeveszíted anyát-lányával, a lány rád is haragudni fog jogosan, megéri?
Az már erkölcsi kérdés, hogy az anya hogy tehet ilyet a lányával,én szembeköpném magam...
Én 48, a lányom 25,de meg se fordult soha ilyesmi a fejemben,hogy vmelyik barátjára rámozdulnék...
Az a 9 év korkülönbség egyáltalán nem sok. Én a helyedben szakítanék a lánnyal, már csak azért is, mert valószínű,hogy nem vonzódsz/kötődsz hozzá igazán.
Aztán az idő eldönti,hogy az anyjával kapcsolatban mit tegyél.
Köszi,hogy megosztottad a sztori végét!
Látjátok, ezért nem kell elsőre ítélni, még akár jól is alakulhat a történet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!