Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem kettesben menne egy nővel olaszországba üzleti útra, mit gondoltok?
A férjem gyakran utazik a munkahelye miatt, 3-5napra. Eddig mindig férfiakkal ment, de most kettesben menne egy nővel. A férjem szerint egy ilyen út teljesen normális, de én rosszul érzam magam emiatt. Ráadásul azt mondta erről a nőről, hogy jól néz ki :(
Más nők, hogyan reagálnátok erre? Szerintetek tényleg normális egy iylen út?
Természetesen. A párom is van, hogy nővel megy üzleti útra, és?!
Megbízom benne. Ha meg akarna csalni ezer alkalmat találhatna rá.
Ha úgy gondolod, hogy te kevés vagy neki, akkor arra is gondolj, hogy mindenféle üzleti út nélkül is dughat mással.
Még csak annyit se mond róla neked, hogy jól néz ki.
Ha dolgoztál már valaha, hát tudhatnád, hogy az üzlet az nem a dolgozók házastársának féltékenysége szerint alakul.
Teljesen normális egy iylen út.
Mondjuk azt nem értem miért kell ilyenkor megjegyezni, vagy kihangsúlyozni, hogy jól néz ki a nő... :)
Lehet, hogy téged akart ezzel egy kicsit húzni , elbizonytalanítani, magában meg bezzeg röhög.
De figyelj ha tényleg akarna tőle valamit meg se említette volna neked hogy most kivételesen nővel megy, vagy ha rákérdezel is azt mondja hogy nem néz ki jól, hogy még a gyanú árnyéka se terelődjön rá.
Gondolom nem ő dönt, hogy kivel utazik, hanem a felettese.
Hozzánk kb. hetente jönnek auditra, többnyire külföldről. Néha férfi-női vegyes páros. Egyáltalán nem szokatlan.
Egyáltalán nem tuti hogy megdugja. Lehet hogy a kolléganő nem akar szexelni a férjeddel.
Te tudod hogy mennyire megbízható a férjed. Én a barátomban maximálisan megbíznék, de tudok olyat aki nem alaptalanul lenne bizalmatlan a párjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!