Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem kettesben menne egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem kettesben menne egy nővel olaszországba üzleti útra, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

A férjem gyakran utazik a munkahelye miatt, 3-5napra. Eddig mindig férfiakkal ment, de most kettesben menne egy nővel. A férjem szerint egy ilyen út teljesen normális, de én rosszul érzam magam emiatt. Ráadásul azt mondta erről a nőről, hogy jól néz ki :(

Más nők, hogyan reagálnátok erre? Szerintetek tényleg normális egy iylen út?

2016. szept. 19. 09:27
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
És, amikor férfival utazott akkor gyanakodtál, hogy homár-e, vagy legalábbis biszex?
2016. szept. 19. 10:57
 12/29 anonim ***** válasza:
100%

Mit kéne gondolni? Nyilván nem közös szobát foglalnak nekik. Megcsalni bárhol lehet, nem csak egy üzleti úton.

Már hogy ne lenne normális? Ha én lennék a főnöke, akkor azt a két embert választanám ki, akinek van rá ideje és alkalmas a feladat lebonyolítására nemtől függetlenül, és rohadt módon nem érdekelnének a féltékeny házastársak. Ez munkahely, nem dedó.

2016. szept. 19. 11:17
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

Kellemeset a hasznossal! :-)

Amúgy én is azt gondolom, amit az előzők. Kollégával nem jó kezdeni, mert visszaüthet, amúgy meg az üzletet kell nyélbeütni az úton.

2016. szept. 19. 13:28
 14/29 anonim ***** válasza:
0%

szerintem nem valo se uzleti ut se semmi mas egy nos pasinak kettesben egy masik novel.

Ha par napig ossze lesznek zarva egymasba szerethetnek ezt tobb kiserlet is bizonyitja

2016. szept. 19. 13:44
 15/29 A kérdező kommentje:
Egy kicsit bővítek a kérdésemen, hogy látom mennyi választ kapok. :) Én nem hiszem, hogy a megcsalás kategóriába, csak a dugás tartozik. Talán ez konzervatív látásmód? Egyáltalán az a rossz érzés, hogy nem szoktunk kettesben menni sehová a férjemmel, de most más nővel viszont elmegy. Persze, tudom, hogy a nap nagy részében a munka lesz a téma, de a nap többi részében pedig egymásra lesznek utalva, hiszen csak egymást ismerik. Együtt fognak vacsorázni, beszélgetni, minden olyat csinálni, ami a mi kapcsolatunkból nagyrészt hiányzik.
2016. szept. 19. 14:29
 16/29 anonim ***** válasza:
85%

Ha ilyen sivár a házas életetek, az baj tényleg.

Ez azonban durva kiforgatása a valóságnak:

" hogy nem szoktunk kettesben menni sehová a férjemmel, de most más nővel viszont elmegy. "

A feleségi szerepet ismered, a munka világa meg másmilyen, aligha ő dönt arról, hogy hova megy üzleti útra, és, hogy kivel.

Nem is értem, hogy kerül ez egy síkra.

Csak mondom, tapasztalt emberként, hogy amikor a férfi kollégáival utazik, akkor se tudod, ki van az asztal másik oldalán, lehet csupa bombanő, és gyakran velük is együtt vacsorának.

2016. szept. 19. 14:34
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
#14, hozhatnál valami linket ilyen kísérletről, és egyről se hallottam.
2016. szept. 19. 14:35
 18/29 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ezek szerint nem az utazás a fő baj, hanem az, hogy nem teljes a kapcsolatotok. Ezt kéne rendbe tennetek. Beszélgess a férjeddel, hogy több közös programot szeretnél, és szeretnéd, ha lenne kettesben is eltöltött időtök.
2016. szept. 19. 14:35
 19/29 fru_ ***** válasza:
100%

Szerintem is nagyobb gond, ahogy a #15-ben pontosítod a kérdést.

Miért ez a nagy üresség, se közös program, se beszélgetés? Gyereketek van? Túl régóta éltek együtt, vagy szimplán rosszul választottatok?

Persze, ha a kolléganő nem csak csinos, hanem értelmes is, akkor neki nagy élmény lesz az a pár nap, mindenféle dugás nélkül is.

2016. szept. 19. 14:52
 20/29 anonim ***** válasza:

A munka az munka, az, hogy kivel megy üzleti útra, leginkább attól függ, hogy abban az üzletben melyik kolléga érdekelt. Nyilván a recepciós Mancika nem fog elmenni egy tárgyalásra az új beszállítóhoz, de elmehet mondjuk az ügyvezető, a beszerzési vezető, a beszerzési kapcsolattartó, aki majd ezzel a beszállítóval fog rendszeresen egyeztetni, szóval akik azon fognak dolgozni, vagy már ezen dolgoznak. Zömében az üzletről lesz szó, és nem valószínű, hogy különböző nemű kollégákat közös szobában szállásolnak el.

Más kérdés, hogy a ti házasságotokban vannak hiányosságok, de ezt meg meg kell beszélni, szervezzetek programokat, te is felvetheted az ötleteket. Nem egy olyan párt ismerek, ahol rendszerint a nő jön a programötletekkel, a nő szervezi le, a pasinak csak nyűg intézkedni, a nő meg még élvezi is, hogy nyüzsöghet.

2016. szept. 19. 20:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!