Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem van, de beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem van, de beleszerettem másba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt a feleségemmel és van egy gyönyörű kislányunk, nagyon erős szerelem volt a miénk, de az elmúlt időszakban elég sokat veszekedtünk, bennem meg már annyi sérelem felgyűlt, hogy már kívánni se kívánom... De a munkahelyemen van egy kolléganőm, akibe beleszerettem, de neki is van párja, akit szeret és bár tisztában van az érzéseimmel, kedves velem, de megmondta, hogy nem hagyja ott a párját... Közben a feleségem meg mindennél jobban szeret engem, bármit megtenne értem... Nem tudom mit tegyek, szeretem a feleségemet is, de egy féregnek érzem magam, próbálom elengedni a dolgot, de nem tudom letagadni az érzéseim, nem tudom irányítani... Mit tegyek?
2016. szept. 20. 21:47
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%

gratulálok!! ahelyett, hogy a problémáidat vele beszélted volna meg és veszekedés után is jó lett volna beszélgetni, a gőzt el kellett volna már rég engedni, te már fejben félre d..gtál!

ha valóban szeretnéd a feleségedet, abba a csajba nem is szerettél volna bele. bár kétlem, hogy ez szerelem lenne, inkább csak fellángolás és vágyódás, egyszóval MENEKÜLÉS otthonról!

hogy is szólt a házassági fogadalmatok? jóban-ROSSZBAN, egészségben-betegségben...stb...

tessék szépen leülni és megbeszélni a dolgokat, nem felhúzni a nyúlcipőt, mert ez gyáva dolog.

2016. szept. 20. 21:56
 2/15 Noblesse Oblige ***** válasza:
62%

Ismerős a szitu, csak nekem cifrázódik azzal, hogy nem voltak sérelmeim és teljesen épp és jó volt a kapcsolatom. És így kezdet a estem szerelmes lenni.

Szerintem először el kell döntened, hogy megy a 10 év a kukába vagy inkább megpróbáljátok új alapokra helyezni a dolgot.

Ha inkább kitartasz, akkor mindenképp beszélned kell a nejeddel. Erről. Mert meg kell oldjátok. Lehet először rosszul fogja érinteni a dolog, de ha elmondod, hogy őt választod, és vele akarod folytatni, és valamit ki kell találni, akkor utána jöhet az, hogy leástok a probléma gyökeréhez. A régi sérelmek sajnos olyanok, mint a bőrbe fúródott tüskék, amiket nem piszkálsz ki. Ott maradnak és ingerelnek. És elidegenítenek a kapcsolatodtól. Ha valami sérelem van, akkor melegében meg kell beszélni és tisztázni, mert így elmérged ha hurcolod magadban. Szóval kell egy jó kis beszélgetés, a lelket meg kell nyugtatni, felül kell emelkedni a múlton és újra felfedeznetek egymást.

Ha a párod szeret és bármit megtenne érted, akkor biztos segíteni fog. Most kellemetlen beszélgetések sorozata lesz eleinte, mert mindent ki kell teríteni az asztalra, hogy semmi ne maradjon amit fölött elsiklotok! Aztán ha lélek kezelve van, akkor a test is vissza fog találni a régi szerelemhez.

Én is ezt csináltam. Elmondtam a páromnak mi a szitu és kitaláltuk közösen, hogy hogy építsem le a szerelmet majd hogy találjak vissza hozzá. Mára a férfi semmit nem jelent nekem, nem kavar fel ha rá gondolok, olyan mint egy régi ismerős. Vissza lehet építeni az életeteket, de most őszintébbnek, megértőbbnek és kitartóbbnak kell lenned mint bármikor! Enélkül nem fog menni.

2016. szept. 20. 21:57
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
én azt mondom, próbáld felidézni, mit szerettél meg a feleségedben? Mi fogott meg benne? Mi volt az a plusz, ami miatt mindenkinél többnek láttad? Majd képzeld el az életedet nélküle! Azok nélkül a dolgok nélkül, amiket megszoktál, szeretsz. És végül nézz magadba! Hogy ki voltál 10 éve, és most ki vagy. Hogy te is mennyiben változtál. 10 év az rengeteg idő. Szerintem próbálj meg a kolleginára úgy gondolni, hogy csak kívánod. Szexuálisan. Hiszen nem éltél vele, nem ismered, lehet már azért üvöltene, ha felhajtva felejted a wc ülőkét. Szóval inkább tedd össze a kezed, hogy mid van, mint nyavalyogsz egy jó csaj után... Helló! Jó csajok vannak mindenütt! Mégsem rúgjuk fel értük az életünket, és teszünk tönkre másokat, köztük a gyerekünket! Legyen már benned egy csepp felelősségtudat, és jó apai érzés, fogd vissza magad, és beszéld át higgadtan minden problémáid gyökerét a fele... nem is, előbb egy üveg pálinka mellett egy normális jóbarátnak öntsd ki a bajod!
2016. szept. 20. 22:21
 4/15 anonim ***** válasza:
6%

Roviden: feleseggel atbeszeles oszinten, megprobalni javitani, ezzel parallel elvinni a kolleginat mert ilyenkor altalaban kiderul, h az amit szerelemnek hittel az szexualis vonzalom/fellangolas amit ugysem hiszel el addig amig nem eled meg. Ezzel a lepessel megsporolsz magadnak 6 evig tarto azon filozast h mi lett volna ha, illetve rajossz h mi is ez.

Ez vagy gallyra vagja a hazassagod, vagy megjavitja, vagy pedig erzelmileg padlora vag. Ha nem probalod ki, nem tudod meg, ez van, take the risk.

A tobbit majd meglatod, sok sikert

2016. szept. 20. 22:24
 5/15 anonim ***** válasza:
Noblesse Oblige: és ezután megint szerelmes lettél a férjedbe? vagy valami szeretet maradt ami fontosabb volt?
2016. szept. 20. 23:02
 6/15 anonim ***** válasza:
47%
szerintem kérdező képzeld el, hogyha nem te lennél, hanem kívülről látnád ezt a sztorit melyik életet tartanád esztétikailag vonzóbbnak, ahol marad a férj vagy ahol belemegy a szerelembe. és válaszd azt.
2016. szept. 20. 23:03
 7/15 anonim ***** válasza:
47%

Ha tényleg szerelem el fog múlni, egy idő után biztosan. Aki úgy szeret mint a feleséged, kár lenne egy újért eldobni-meg ott a kislánykád akinek a szemébe kell nézni tíz év múlva is...

Hidd el nem bánod meg ha elengeded az új izgalom érzését.... -később ki is neveted saját magad:)

2016. szept. 20. 23:19
 8/15 anonim ***** válasza:
0%

Te ne mond el a feleségednek, ő meg ne mondja el a férjének.

Összejöttök pár alkalomra, és kiderül mi legyen. Ezért nem biztos, hogy el kell elválni. Persze a szent, tapasztalatlan/vérig sértett, erkölcscsőszök máshogy gondolják, de az élet nem fekete fehér. Más életébe könnyű beleszólni.

Viszont ha a feleséged, így lerombolt, hogy már nem is akarsz lefeküdni vele, akkor nincs miről beszélni.

Félre kell lépned, hogy megtudd, hogy csak a feleségedtől "undorodsz", vagy más nők sem érdekelnek. Ha más nővel nincs gond, akkor akár el is válhatsz. Így is, úgy is mindened a feleségedé lesz, de nélküle még érezheted jól magad. Ha meg már annyira tönkre vagy, hogy más nő sem hoz lázba, és a feleséged tűrhető háziasszony, akkor erre a pár évre már nem érdemes elválni.

2016. szept. 21. 00:01
 9/15 anonim ***** válasza:
77%

ha már nem vagy szerelmes a feleségbe, minek maradnál vele?

mert 10 évet lehúztatok együtt?

lehet, h. ebbe nincs több kakaó, az kevés az együtt maradáshoz, h. ő szeret, de te őt nem.

2016. szept. 21. 02:09
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

Szard már le a szerelmet. Miért ez a legfontosabb manapság? Miért a pillanatnyi érzés? Aztán ha a mostaniból is kiszeretsz, azt is ott hagyod?

Az hogy nincs szerelem, nem egyenlő azzal hogy boldogtalan is vagy. A nagyszüleink vagy sokuknak a szülei miért tudtak még felnevelni közösen normálisan, normális gyerekeket, miközben nyilvánvalóan nem szerették egymást ők sem 20-30-50 éven keresztül?

Mert tudták hogy nem a szerelem a legfontosabb, hanem a pillanatnyi érzéseknél és vágyaknál vannak hosszabb távú és fontosabb dolgok is az életben.

Nyilván pláne ha van gyerek is.

És ne gyertek azzal, hogy "a gyereknek rossz a rossz házasság". Igen. De a rossz házasság nem egyenlő azzal, hogy a felek nem szerelmesek egymásba őrülten 10-20-30 évig. Aktuális beteljesült szerelem nélkül nem lehet boldog az élet? Sajnálam azt, aki erre a kérdésre nemmel válaszol. A mostani generáció kiba szottul nem tud előre tervezni az életben.

2016. szept. 21. 10:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!