Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Feleségem van, de beleszerette...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem van, de beleszerettem másba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
10 éve vagyunk együtt a feleségemmel és van egy gyönyörű kislányunk, nagyon erős szerelem volt a miénk, de az elmúlt időszakban elég sokat veszekedtünk, bennem meg már annyi sérelem felgyűlt, hogy már kívánni se kívánom... De a munkahelyemen van egy kolléganőm, akibe beleszerettem, de neki is van párja, akit szeret és bár tisztában van az érzéseimmel, kedves velem, de megmondta, hogy nem hagyja ott a párját... Közben a feleségem meg mindennél jobban szeret engem, bármit megtenne értem... Nem tudom mit tegyek, szeretem a feleségemet is, de egy féregnek érzem magam, próbálom elengedni a dolgot, de nem tudom letagadni az érzéseim, nem tudom irányítani... Mit tegyek?
2016. szept. 20. 21:47
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%
Szimpla fellangolasrol van szo.ilyen miatt ne buritsd fel 10 evet,el fog mulni de neked is tenni kell erte.a masik nö nem akar töled semmit mert szereti a parjat te tartsd ezt tiszteletbe.te meg keress megoldast arra h visszatalalj a felesegedhez,valoszinü mindkettötök hibaba ezt meg kell beszelni.a lang latszolag kialudt köztetek de a szikra meg megvan.ezen dolgozzatok.beszelj vele neki mi hianyzik,te mite vagynal a kapcsolatban.a problemakat beszeljetek meg mert csak igy tudtok valtoztatni,az idö begyogyit mindent.azt tanacsolom felejtsd el a nöt mig masnak sem lesz feltünö,es mig a masik nö parkapcsolataba nem okozol veszekedest,a munkahelyen meg föleg szeretnek tulozni az emberek.akar a te es az ö kapcsolata is gallyra mehet de biztos h nem allna le veled azert sem mert a kapcsolata tönkrement.szeresd a feleseged :) probalj meg ujra szerelmes lenni BELÉ!gondold at!
2016. szept. 21. 10:41
 12/15 anonim ***** válasza:
67%
Nekem nagyon bejön egy munkatarsam,par hete jött.6eve kapcsolatban vagyok esküvöt szervezzük mar.26/N vagyok.ez a pasi olyan felenk de eleg nyilvanvalo h szimpatizalni akar,messziröl integet nekem odajön hozzam köszönni meg ilyenek probalna tarsalogni es en is beszelgetnek vele nagyon nagyon szivesen,de nem szabad mert igy nehezebb lesz,tudom h fellangolas csak egy jo pasi aki udvarol ( megmondom öszinten irto jol esik).es tegnap tudtam meg h felesege es egy 2 eves kislanya van,szoval ma mar ea se neztem,en megundorodtam h csaladja van megis utanam kajtat,ha szingli lennek se akarnak semmit töle nem vagyok az a nö aki szetver egy kapcsolatot,de jobb is igy h kiderült.tetszik nagyon a srac de ez par het mulva ha ugy allok hozza elmulik.nem dobnam a kapcsolatomat sem egy fellangolasert
2016. szept. 21. 11:06
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
én mindig a szerelmet választanám.
2016. szept. 21. 11:09
 14/15 anonim ***** válasza:
60%
Én meg úgy gondolom, hogy egy igazi, bizalmat adó,lélekben is segítő TÁRS sokkal fontosabb, mint bárki más!(kivétel a gyerkőc) Szerelmes sokszor lehet az ember. Számomra ez olyasmi... mint azok a dolgok, mikor a szülő összekap a gyerekével, a gyereket se dobja ki,és gondolja úgy, hogy majd keresek egy jobb gyereket magam mellé. Ez a feltétel nélküli, önzetlen SZERETET!!!! Egy új, friss, érzelem dús kapcsolat is idővel ellaposodik!! Ez amolyan körforgás! Az új is unalmassá válik! Szerintem senki ne a szerelmet keresse, hanem az igazi TÁRSAT!!!!!!
2016. szept. 22. 13:39
 15/15 anonim ***** válasza:
28%

Érdekes a nőket mindig a válásra bíztatjátok, a férfi meg mindig szemét. Nem igaz, hogy ezt nem látja senki? Ha nőként írta volna ki ugyanezt, akkor majdnem minden hozzászólás arról szólna, hogy váljon el a sze...ét férjétől. Ne kelljen már lemásolni ezt a kérdést, és nőként is kiírni.

Írjátok a sok femináci maszlagot, a feleséghez vagytok lojálisak a kérdező ellenében is, közben meg a férjeket, csak a feleség fél szavai alapján megköveznétek, kerékbe törnétek.

Szereti a felesége? Ugyan már, a pénzét, és a jólétet szereti! Csak naív a kérdező, aki nem mer szembenézni az igazsággal, ugyanúgy, mint sok másik családapa. Magát ostorozza, nincs önbizalma, mert már az asszony az életkedvét is elvette. És mindez még mindig nem tudatosodott benne. Ha a felesége a TÁRSA!!! lenne, akkor nem létezne a kérdés. Egy szerető feleséget nem lehet nem szeretni. Ha egy férfi már nem kíván egy nőt, ott nagyon nagy baj van a nővel. Minden nőtől, főleg itt, azt "hallom", hogy a férfiaknak mindegy csak lyuk legyen. Akkor most hogy van az, hogy nem akarja a lyukat? Gondolom ezért is Ő a hibás, nem a lyuk tulajdonosa? Egy nő, vagy magához láncolja a férfit, vagy elűzi. De mindig a nő dönt. A nő kezdi, és fejezi be a kapcsolatot, a férfi meg csak a bűnbak.

Ez nem (csak) fellángolás, ez már menekülés otthonról. Ha a másik nő, egy özvegy anyuka lenne, a kérdező már elmenekült volna otthonról, és a hercegnőjéért küzdene, az új TÁRSA!!! segítségével.

Szerintem pihenj egy kicsit, gondold végig az életed, és döntsél. De ne gondolkodj túl sokat, mert befordulsz! Ebből már jól nem jöhetsz ki, csak vesztes lehetsz. De a károk még mérsékelhetöek...

2016. szept. 22. 15:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!