Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a sógoromba. Nem tudom, mit tegyek?
1 éve boldog házasságban élek.Illetve addig azt hittem.A férjem testvére,kivel eddig még soha nem találkoztam csak fényképről láttam,2 hete hazaköltözött olaszországból.
Rengeteget hallottam róla,még telefonon sem beszéltünk eddig,mert nem voltak jóban a férjemmel.Mi közel 2 éve vagyunk együtt,mindeddig azt hittem ,a férjem életem szerelme.Basszus,hát nem !Hazaköltözése alkalmából két hete volt nagy családi találkozó,ahol a férjem és Laci kibékültek.Mikor megláttam őt és bemutatkozott,mintha villám csapott volna belém.Szerelem volt első látásra.Mi azon az estén több alkalommal is beszélgettünk kettesben,nekem teljesen egyértelmű, hogy ő is vonzódik hozzám.Kedden jön hozzánk,mert kíváncsi hogy élünk a férjemmel.Facebookon bejelölt ismerősnek és mikor leveleztem vele,a keddi nappal kapcsolatban,hisz a férjem dolgozik ő nem nagyon van a neten,megírta nekem, hogy nagyon szerencsés a Csabi,hogy én vagyok a felesége,mert gyönyörű nő vagyok.Édes istenem,nem tudom mitévő legyek.Megcsalni a férjem nem akarom,de ha a Laci esetleg közeledni fog hozzám, fogalmam sincs mennyire maradok erős.Vágyom rá nagyon.Szeretném megölelni, megcsókolni, soha el nem engedni.Tiszta hülye vagyok, mint egy tinédzser.Hogyan verjem ki őt a fejemből?
Nem irigyellek kérdező. Ha szereted a férjed, akkor próbáld elnyomni ezt magadban, gondolj a férjedre, gondolj arra, hogy őt választottad, mert valamikor őt is épp annyira kívántad, mint most a Lacit.
Értem én, hogy jó pasas és nagy hatással van rád, de valójában nem ismered. Most csak a szép és jó tulajdonságait ismered, de ki tudja, hogy később milyen lesz...
Az ötössel értek egyet. Más valakivel komolyan kapcsolatban lenni, és más két hete ismerni. Hasonlít a férjedre, szóval valószínű, hogy az eseted, de ettől még nem biztos, hogy annyira jó ember is, vagy annyira hozzád illene. Nem lehet, hogy csak elbizonytalanodtál?
Mindenesetre, ha két hét után azt mondod, hogy eddig a férjed volt életed szerelme, de most már basszus, nem az, elgondolkoztató.
Ezen en is tulestem, teljesen normalis reakcio majd elmulik idovel. Az en ferjem is rosszban volt a tesojaval akirol addig csak fotokat lattam, aztan kibekultek, belepett az ajton es azonnali kolcsonos vonzalom, mert a ferjemmel egypeteju ikrek:-))
Reszemrol a szerelem szoba sem kerult, belsore nem az esetem, de teny h szexualisan vonzodunk egymashoz. Eleinte ebbol akarcsak te nagy ugyet csinaltam, zavart a dolog, lelkifurim volt miatta a sogornom erezte h koztunk van ez a vibralas oda vissza, aztan eldontottem, h o a sogorom es onnantol lezartam vele kapcs mindennemu szexualis gondolatot, kb ugy nezek ra mint a batyamra:-)
O viszont szerelmes belem mar 6 eve, es persze hazudnek ha azt mindanam h egyaltalan nem jon be, de mar nem zavar a jelenlete. Mondjuk pont ma egymas mellett kellett ulnunk egy kocsiban es folyton csikizett, huzgalta a hajam, ossze vissza potyogott s telomon, mindig elvettem tolem ha eppen irni akartam....szoval zavar a testi kozelsege, de mivel ez ritka igy az esetek zomeben csak ugy veszem ahogy van: a sogorom, aki jokepu es ennyi.
Nem almodozom rola vagy ilyesmik ez mar elmult. Emiatt semmikepp ne hagyd el a ferjed es nyugi, szerelmes sem vagy bele csak hordozza a ferjed genjeit, nyilvan hasonlit is ra es ez a zavaro tenyezo de ez majd elmulik es minden normalizalodik, csak nem szabad belole ugyet csinalni:-)
Elmulik magatol:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!