Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a sógoromba. Nem tudom, mit tegyek?
1 éve boldog házasságban élek.Illetve addig azt hittem.A férjem testvére,kivel eddig még soha nem találkoztam csak fényképről láttam,2 hete hazaköltözött olaszországból.
Rengeteget hallottam róla,még telefonon sem beszéltünk eddig,mert nem voltak jóban a férjemmel.Mi közel 2 éve vagyunk együtt,mindeddig azt hittem ,a férjem életem szerelme.Basszus,hát nem !Hazaköltözése alkalmából két hete volt nagy családi találkozó,ahol a férjem és Laci kibékültek.Mikor megláttam őt és bemutatkozott,mintha villám csapott volna belém.Szerelem volt első látásra.Mi azon az estén több alkalommal is beszélgettünk kettesben,nekem teljesen egyértelmű, hogy ő is vonzódik hozzám.Kedden jön hozzánk,mert kíváncsi hogy élünk a férjemmel.Facebookon bejelölt ismerősnek és mikor leveleztem vele,a keddi nappal kapcsolatban,hisz a férjem dolgozik ő nem nagyon van a neten,megírta nekem, hogy nagyon szerencsés a Csabi,hogy én vagyok a felesége,mert gyönyörű nő vagyok.Édes istenem,nem tudom mitévő legyek.Megcsalni a férjem nem akarom,de ha a Laci esetleg közeledni fog hozzám, fogalmam sincs mennyire maradok erős.Vágyom rá nagyon.Szeretném megölelni, megcsókolni, soha el nem engedni.Tiszta hülye vagyok, mint egy tinédzser.Hogyan verjem ki őt a fejemből?

"Tiszta hülye vagyok, mint egy tinédzser." - ja, hát ezt jól látod.
A férjedet gondolom nem pusztán a gyönyörű mosolyáért választottad, szóval nem látom, hogy döntetlen volna a helyzet kettejük között.
De nekem is volt ilyen vonzalom a sógornőm felé... HÁLA ISTENNEK, elmúlt időben. Rémes egy banya lett.

Az érzelmekkel sol mindent nem lehet tenni, ha már vannak, - de azt tanácsolnám, jegeld le ezt a dolgot.
Ilyen kispályán nem lehet ennek semmilyen pozitív kimenete.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!