Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem a sógoromba....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a sógoromba. Nem tudom, mit tegyek?

Figyelt kérdés

1 éve boldog házasságban élek.Illetve addig azt hittem.A férjem testvére,kivel eddig még soha nem találkoztam csak fényképről láttam,2 hete hazaköltözött olaszországból.

Rengeteget hallottam róla,még telefonon sem beszéltünk eddig,mert nem voltak jóban a férjemmel.Mi közel 2 éve vagyunk együtt,mindeddig azt hittem ,a férjem életem szerelme.Basszus,hát nem !Hazaköltözése alkalmából két hete volt nagy családi találkozó,ahol a férjem és Laci kibékültek.Mikor megláttam őt és bemutatkozott,mintha villám csapott volna belém.Szerelem volt első látásra.Mi azon az estén több alkalommal is beszélgettünk kettesben,nekem teljesen egyértelmű, hogy ő is vonzódik hozzám.Kedden jön hozzánk,mert kíváncsi hogy élünk a férjemmel.Facebookon bejelölt ismerősnek és mikor leveleztem vele,a keddi nappal kapcsolatban,hisz a férjem dolgozik ő nem nagyon van a neten,megírta nekem, hogy nagyon szerencsés a Csabi,hogy én vagyok a felesége,mert gyönyörű nő vagyok.Édes istenem,nem tudom mitévő legyek.Megcsalni a férjem nem akarom,de ha a Laci esetleg közeledni fog hozzám, fogalmam sincs mennyire maradok erős.Vágyom rá nagyon.Szeretném megölelni, megcsókolni, soha el nem engedni.Tiszta hülye vagyok, mint egy tinédzser.Hogyan verjem ki őt a fejemből?

2016. aug. 6. 20:25
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó köszönöm amit írtál, jó tudni, volt más is hasonló cipőben.Igen,hasonlít a férjemre nagyon.Igyekszem jó feleség maradni :)
2016. aug. 6. 22:00
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Dugasd meg magad vele és szopd ki a ge.it belőle! Azt hiszed akkor minden más lesz? Csak egy kicsit ge.i ízű lesz a szád. Ennyi.
2016. aug. 7. 05:23
 13/16 anonim ***** válasza:
75%

"Tiszta hülye vagyok, mint egy tinédzser." - ja, hát ezt jól látod.

A férjedet gondolom nem pusztán a gyönyörű mosolyáért választottad, szóval nem látom, hogy döntetlen volna a helyzet kettejük között.

De nekem is volt ilyen vonzalom a sógornőm felé... HÁLA ISTENNEK, elmúlt időben. Rémes egy banya lett.

2016. aug. 7. 10:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Nemár'! Hiszen most békültek ki! Azt akarod, hogy újra fasírtban legyenek? Egy ilyen viszonnyal valószínű, hogy többet vesztesz, mint nyersz, kivéve, ha ez egy tündérmese. Maradj erős, legyél harározott, ne gyengülj el, ha ott van! A plusz szexuális töltöttséget pedig vezesd le a férjeden! Találj ki valami újat, legyél érzéki! 😃
2016. aug. 7. 10:54
 15/16 fru_ ***** válasza:

Az érzelmekkel sol mindent nem lehet tenni, ha már vannak, - de azt tanácsolnám, jegeld le ezt a dolgot.

Ilyen kispályán nem lehet ennek semmilyen pozitív kimenete.

2016. aug. 8. 07:18
 16/16 anonim ***** válasza:
És miért nem voltak jóban? Lehet hogy a tesó elszerette egy korábbi csaját...? :)
2016. aug. 11. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!