Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg azért nem jár haza a párom mert nincs gyerekünk?
Figyelt kérdés
Kezdem az elején. Neki van gyereke az előző házasságából, de elváltak a nő miatt. Mi lassan 3 éve vagyunk együtt de se eljegyzés se gyerek, semmi nincs, viszont jövőre közös házat veszünk (már meg is van szóval keresni már nem kell). Pár hónapja viszont egyre többször kimarad, úgy értem hazajön, de ilyen 8-9 magasságába, de 6-kor végez a munkával. Beül sörözni meg beszélgetni, nem részegen jön haza és nem bánt. Már többször is megkérdeztem mi ez, azt mondja nem tudja megmondani, de ugyanúgy szeret nincs velünk baj. Tegnap este ittasan jött haza és boci szemekkel nézve mondja hogy ne haragudjak, de úgy érzi nincs meg a biztonság. Csak a barátnője vagyok, nincs gyerek se, úgy érzi bármikor elveszíthet. Tervezzük a gyereket is de lakás után. Most akkor mi ütött belé? Az hogy csak a barátnője vagyok nem rajtam múlik, én nem fogom megkérni a kezét az biztos. Hihető ez vagy nem? Egyik férfi ismerősömnek elmeséltem ezt és azt mondta sokkal jobban fogja magát érezni ha lesz család, de hát basszus, nem rajtam múlik, csak idáig nem akartam a semmire gyereket szülni. Vélemények?2016. dec. 11. 16:26
21/23 anonim válasza:
Nem értem, hogy miért nem mondod el neki ezeket, amiket itt is leírtál. Teljesen igazad van abban, hogy amiket mond azzal feldobja neked a labdát - meg kell neki mondani, hogy a "barátnő" státuszod nem rajtad múlik, és gyereket csak akkor leszel hajlandó szülni, ha időben hazajön mert egy gyerekkel nem fogod tudni egyedül bírni.
22/23 anonim válasza:
Ez mekkora bullshit már ??? Nincs meg a biztonság, de azért elvenni nem akar. Gyereket biztos nem szülnék egy ilyen embernek. És ha nem is lehet gyereketek elhagy? Ennek a kapcsolatnak semmi értelme. Kamuzik össze vissza.
23/23 anonim válasza:
Szerintem se lakást, se gyereket ne tervezz vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!