Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem valami nem stimmel barátommal. Ez jelentheti, hogy nem szeret vagy csak egyszerűen nem érdeklem? 20/l
Figyelt kérdés
Most vagyunk együtt egy kicsivel több, mint 7 hónapja és sosem éreztem azt, hogy igazán szerelemből szeretne. Még csak le sem feküdtünk, egy idő után direkt próbálkoztam mindennel, de azt vettem észre, hogy egyáltalán nem is szeretné. Megkérdeztem tőle, hogy van-e valami baj, de elmondása szerint csak nincs hozzá egyáltalán kedve és nem kell egyfolytában rámásznom, majd ha szeretné, akkor a tudtomra adja.2016. dec. 10. 21:05
11/20 anonim válasza:
Ne haragúdj a kérdésért, de szerinted Te hogy mézel ki? Vonzó nőnek tartod magad? Lehet, hogy szereted és szeret veled lenni, de mint ember és nem, mint nő.
12/20 A kérdező kommentje:
Hát sok ismerősöm szerint nincs semi baj a kinèzetemmel, barátom előtt is volt kapcsolatom, szóval nem hiszem, hogy ezzel lenne gond :)
2016. dec. 10. 21:38
14/20 anonim válasza:
Talán ő maga se tudja még, a lányokhoz vonzódik-e, vagy hogy egyáltalán mi vonzza, milyen a beállítottsága. Lehet aszexuális is.
Neki ez nem evidens. Ő beleszületik valamibe, érez valamit, valahogy, és neki ez a természetes. Ha aszexuális és mindig az volt, neki az a természetes. Mivel nincs mihez viszonyítania, nem tudja megkülönböztetni a normális állapottól. Ha a haverjaival, barátaival szóba került a szex és a lányok téma, ott leeshet neki, hogy ők valami másról beszélnek, mint ami őbenne van.
15/20 anonim válasza:
Két dologra tudok gondolni, vagy meleg vagy kicsi a szerszáma.
16/20 anonim válasza:
Asszexuális. Jó lenne annak lenni. Nem állna a cerka az elérhetetlen nőkre.
17/20 anonim válasza:
Hat mondjuk én màr rég utàna jàrtam volna hogy volt e nővel én ezt nem hinném el hogy nem volt nővel !Vagy jól hazudik vagy még nem volt bnőjé és szokatlan neki amit csinalsz vagy meleg !
18/20 anonim válasza:
Nem szép dolog de ezek utàn simàn belenéznêk a telojàba max kiborul a bili !Ennyi idő utàn csak egy csók az semmi !Ennyire unatkozik hogy inkàbb olyannal jàr akibe nem szerelmes csak hogy ne legyen egyedül sztem szànalmas !
19/20 anonim válasza:
dobni azonnal. az ilyen probléma csak nagyobb lesz később
20/20 anonim válasza:
Igazából ha neki ez îgy kényelmes sosem lesz hajlandó változtatni rajta. Mindegy, hogy prűd, vallásos, a szexuális vágy meleg neked, hozzád nem való nem tesz boldoggá. Neked azt kell tudatosítani magadban, hogy nem válalhatsz felelősséget olyanért aki elutasîtja azt. Ha ezt megteszem magadban könnyebben lépsz tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!