Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem valami nem stimmel barátommal. Ez jelentheti, hogy nem szeret vagy csak egyszerűen nem érdeklem? 20/l
Egyértelműen gond van. Áll neki, ha közeledsz?
Nem jó, ha nem érzed, hogy szeret. Akkor valószínüleg nem szeret. Miért vagy vele együtt? És ő miért van veled együtt?
7 hónap alatt nem keféltetek egyszer sem?
Szerintem veled van a gond anyukám hogy még nem hagytad el a gyereket de hát gondolom kis cuki izmos csőgatyás menő úriember
Szerintem ez azért kicsit furcsa.. Hány éves a srác? Volt már lánnyal előtted? Biztos nem szűz mondjuk?
Le kell ülnöd vele és meg kell beszélnetek ez a kialakult helyzetet. 7 hónap nem kevés idő, nincs szex és még csak azt sem érzed, hogy szeretne.. Meg kell ezt neki mondanod, hogy valamit vagy
folyt köv.
... elmesél mi a baj, vagy pedig kezdetek valamit mert neked ez így nem jó és szakítás lesz a vége.
Nekem speciel azt mondta, hogy előttem kapcsolata nem volt, komolyabb legalábbis. De hogy lányokkal volt-e kapcsolata vagy sem, ezek után már kérdéses, mert mint említettem, van egy olyan érzésem, hogy meleg.
Egyébként annyi idős mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!