Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi van a barátommal? Egyszerűe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van a barátommal? Egyszerűen megőrült.

Figyelt kérdés
A héten nem találkoztunk, (messze lakunk) Ő dolgozik, én diákmunkán vagyok. Kértem, hogy jöjjön el hozzám, eltudott volna, igaz a munkája előtt. Hát mindig vmi hülyeséget kitalált hogy nem jön, majd hétvégén úgyis elvisz vmerre együtt leszünk. Emellett állandóan én rohangáltam hozzá. Tény, hogy borzasztó hisztis vagyok, de ez azért van mert egyszerűen megőrült, nem figyel rám stb. Nem érti meg hogy mi a bajom azzal, hogy csak hétvégén látjuk egymást. Szóval tegnap össze vissza bőgtem neki a telefonba, tök égő volt igy vissza gondolva, de elegem van abból, hogy neki megfelel így is, és leoszt, kioszt mint vmi hülye gyereket. Ennek ellenére imádom őt és nem akarok szakítani vele, csak vmi jó ötlet kellene amivel kicsit észhez térne

#uzkk
2013. okt. 3. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
nem neki kellene észhez térnie
2013. okt. 3. 09:26
 2/5 A kérdező kommentje:
elmondanád hogy miért?
2013. okt. 3. 09:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Ennek a kapcsolatnak már vége, csak még te nem akarod meglátni.
2013. okt. 3. 10:04
 4/5 ASOT ***** válasza:

Még is miért?

Mert munka előtt vagy után nem megy el hozzád?

Azaz idő kevés és aki dolgozik annak nemcsak a munkája van ugymond.

Neked kellene lehiggadnod és megértened hogy a munka ezzel jár.

2013. okt. 3. 10:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Ő csak dolgozik. Ezzel jár. Te vagy nagyon gyerekes.
2013. okt. 3. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!