Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét voltam? Írjátok le mit gondoltok, eléggé kivagyok.
19:25-ös vagyok:
Lényeg, megbántottad azt aki igazán szeretett téged, és mivel csalódott ezért nem keresett téged tovább, tudta hogy a pároddal maradtál és ez szerintem elég volt neki.
Szóval egy ne haragudj, hülye voltam című e-mailt írj neki szerintem.
A pasidat meg hagyd ott szakítsatok, állj talpra, biztos nem vagy egyedül lesznek barátok vagy a család aki segítsen.
Hát...ha már megfordult a fejedben, hogy megcsald...talán ideje lenne szakítani...szerintem ezt már nem lehet helyrehozni köztetek, bár meg lehet még próbálni...
De az biztos, hogy valamit tenni kell, mert előbb-utóbb tényleg meg fogod csalni...
A másik srácot meg most már hagyd szerintem...
Nem gondolod h a másik srác csak azért volt kedves mert meg akart dugni?Elég egyértelmű... Aztán kétségbe volt esve h nem kap pinát...
:S nehogy bocsánatot kérj tőle!!
nem olvastam végig a kommenteket de a lényeg:
nem becxsült meg a párod,elgyengültél, de a lényeg, hogy nem tetted meg! beszélj vele (pároddal), hogy "igényed van rá"!
és ha újra elcsábulnál:
"új seprű jól seper...3 napig..."
nem éri meg!
Hagyd mind a kettőt!A lépéseid teljesen normálisnak mondhatóak!Jön a nyár,ne késlekedj,ne pazarold az idődet olyannal akit nem érdekelsz!Keress számodra megfelelő társat!
Ismeretlenül ennyi!
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!