Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szemét voltam? Írjátok le mit gondoltok, eléggé kivagyok.
Ne is haragudj de szerintem rohadt szemét voltál, a szeretőddel , és ugyanakkor a pároddal is. Te nem szereted a párodat szerintem csak érdekből maradtál vele. ez nem szeretet, ha időnként vannak kicsapongásaid, ez elő fog még fordulni máskor is. Ha épp ráunsz a pasidra.
Írj legalább egy levelet szerencsétlen srácnak, aki vígasztalt melletted állt, és minden jó volt vele, egy lebelet megérdemel. És keress másik pasit a párodat felejtsd el. Te nem szereted már őt régen csak bemeséled magadnak.
Kedves Kérdező!
Véleményem szerint hogyha megcsináltad volna a mostani pasiddal, az szemét dolog lett volna. Előbb szakítás és utánna kellene más pasik után menni. Akivel meg csak szexelni akartál volna annak meg azért írj egy magyarázatot. És még annyit hogy a másik akivel szexelni akartál (aki megértett meg dicsért stb...) erre csak annyit tudok mondani, hogy nem biztos hogy az a pasi is 5 év után nem olyan lenne mint a mostani pasid. Ha meg rossz a kapcsolatod, és látod a barátodon, hogy nem érdekli ez a kapcsolat akkor lépjetek külön utakra. Remélem tudtam segíteni!
Üdv: egy válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!