Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok a régimódiasabb fiúkról? 20 éves vagyok és még szűz. Focizok, viszonylag kivagyok gyúrva, volt már a szexre lehetőségem de visszautasítottam ezeket.
szerintem igen!
Amúgy több ilyen pasi kellene mint te!!
Én ilyen fiút akarok. :D 16 éves lány vagyok, nem volt még barátom szóval még szűz is vagyok (külsőmmel nincs gond). 1-2x összejöhetett volna egy kapcsolat, de én olyat akarok ahol kölcsönös a szerelem, a fiú rendes és a 2. héten nem rögtön szexet akar...néha eszembe jut, hogy most érdemes-e így várnom ezekkel vagy ha van valamilyen lehetőség használjam ki? Nem tudom lesz-e egyáltalán hasonló gondolkodású fiú aki megbecsül, de úgy látszik az ilyen kihalófélben van...
16/L
Ha az a kérdés, hogy normális-e, hogy nem fekszel le fűvel-fával, akkor a válaszom igen.
De nem kell a dologgal megvárni a nagy Ő-t. Már csak azért sem, mert nincs garancia rá, hogy egyáltalán találkozik Vele az ember...
Természetesen ez is normális. Csak épp rengeteg kapcsolat (nem csak az enyémek) kielemzése után arra jutottam, hogy egyszerűen kell, hogy az embernek legyen több kapcsolata. Mert megtanulja, hogy mi is kell neki. Nem csak szexuális téren, hanem a kapcsolat szempontjából is. De a szexben is. Az első párod még a saját magad által kitalált igény szerint keresed. De a valóság 100 esetből 99-ben azt mutatja, hogy elég hamar rájössz, hogy igazából nem is ilyen pár kell neked, hanem... na és akkor a következőt már e szerint választod.
Nekem három komolyabb kapcsolatom volt, azaz jelenleg a harmadikban élek, és néhány futó kalandom. Ha visszagondolok, vagy visszaolvasom a naplóm, egyértelműen látszik, hogy az elmúlt években hogy alakult ki bennem a tudat, hogy mire is van szükségem. Kellettek ezek a tanulós dolgok.
Persze nem azt mondom, hogy nem lehet az első párkapcsolat tökéletes. Csak épp valószínűleg nem lesz az. És ha az ember 25 éves koráig vár vele, utána már elég nehéz váltani, onnan mennek bele az emberek könnyen kényszerkapcsolatokba.
Ja, kérdező: egyik barátom amúgy 25 évesen veszítette el velem. Nem volt vele semmi gond, szerettem is nagyon.
Csak éppen miután szakítottunk (ő szakított velem, ő volt az egyetlen, akit nem akartam otthagyni!!), 3 éve, azóta is képtelen egy másik lányt találni magának. Mert aki normális, annak kb már ilyen korára komoly barátja van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!