Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok a régimódiasabb fiúkról? 20 éves vagyok és még szűz. Focizok, viszonylag kivagyok gyúrva, volt már a szexre lehetőségem de visszautasítottam ezeket.
Szia!
Hasonló gondolkodású vagyok Lány formában, sz.tem is ez a Normális, az más dolog,h az ÁTLAG a mai világbn nem így gondolkozik.
Nekem párkapcsolatra lett volna lehetöségem,de mivel nem akarok fűvel-fával csókolzni,ezért hagytam.
Szóval ne add fel ,majd csak találsz egy lányt magadnak, én ebben reménykedem.
Amúgy hol focizol?
Én szívesen nézek focit, bár nincs kedvenc csapatom avgy ilyesmi,de a jó mecseket szívesen megnézem.
:)
jövök én is a klubba:Digazából alapból én is ilyen felfogású vagyok mint Te kérdező, de én már kezdem úgy érezni h ez így nem fog menni,egyre kevesebb értelmét látom...
18/f
En is csatlakozom hozzatok, szuz vagyok es baratnom sem volt meg... :S Kulsore nem vagyok egy leanyalom sztem, de majd lessz valaki! :) Legalabbis remelem :D
Amugy meg igen, ez full normalis! :D
18/F
Normális vagy teljesen, és egy olyan típusú lány szemében aki úgy gondolkodik, mint te kimondottan jó, ha nem volt alkalmi partnered, jómagam sem igazán tudnám elképzelni, hogy olyannal járjak. Ami a nagy Ő dolgot illeti, vigyázz ezzel, én is romantikus alkat vagyok, de azzal nem árt tisztában lenni, hogy nagy Ő nincsen, olyan személy van nem is egy akivel ki lehet alakítani jó/tökéletes párkapcsolatot, sőt az is előfordulhat, hogy bárkinél lehet jobbat találni. Szóval ismerkedj, legyen barátnőd, aki megfelel neked, de ne valami álomképet hajkurássz azért, ne idealizálj senkit sem, nagyon sok ember van akiben meg lehet látni és találni a szépet, mégis később kiderülhet mégsem vele klappol minden.
Biztos fogsz majd ilyet találni, amennyiben húsvér nőkkel ismerkedsz és nem álomvilágban élsz, és akkor lefeküdni is lesz kedved vele.:)
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!