Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felhívtam a Párom de elkezdett indulatosan beszélni. Szerintetek?
Ha valaki ezért kiabál, hát otthagyni, tipli, lapát.
Ti tényleg nem vagytok normálisak, ha nektek ez a normális. Ennyi antiszociális, empátia nélküli gyökér van itt? Látszik.
Ott kell hagyni az ilyet, mert egy bunkó, agresszív, erőszakos lény. Nem nő.
"Most kiabált vagy csak dühös volt? "
Előző neked a kettő nem ugyanaz? Aki kiabál, az dühös is. Evidens. Egyébként nem mindegy? eGyiket se kellett volna tennie, nem olyan mértékű ez! Így nem beszélünk egymással! Persze amelyik csaj labilis és agresszív, az igen!
"Engem is baromira idegesít, mikor valaki hülyének néz és ellenőrizni akar. "
Te nem vagy normális. Dilidokit neked.
Azért, mert esetleg a másik hiányzik az ellenőrzés szerinted? Nem jöhet közbe egy elmaradt aerobick óra, ez ilyen "kötött" dolog, hogy tilos (!) felhívnia a másikat egy párkapcsolatban, csak amikor a másik engedélyezi neki, és akarja?? Nem vagytok ti normálisak.
De mutatja lelkivilágod, hogy ezt te ellenőrzésnek fogod fel..
Azt mutatja, hogy nem tudsz kötődni, empátia mentes vagy és nem is igényled a meleg szeretetet, igazi kötődést, bensőséges érzelmeket.
Na látod kérdező, ezért kiabált veled a csajod. Mert ilyenekkel vagy körülvéve. Nem egyedi eset, hogy paranoiás lesz valaki, és "üldözési mániája" lesz, ha a másik az előre bevésett fogadóóráján kívül merészeli keresni!
Még jó, hogy nem kell előre beikszelni a naptárat, hogy mikor lehet csörgetni!
Amúgy van rajta némító is!!
De akkor se beszélünk így azzal akit szeretünk. Tipli, menekülj, ezek betegek. Nem érzelmes, normális emberek mellé valóak ezek a nők kérdező!
(N)
Mi a rákért nem tudod békén hagyni? Ha hatig edz, akkor addig nem keresed és kész.
Én is megőrültem, mikor megmondtam az exnek, hogy x ideig dolgom van, és közben 1-2x keresett. Miért, könyörgöm?! Én sem hívogattam őt a dolgai intézése közben, mert
a) nem tudja felvenni
b) ha fel is veszi, felesleges hülyeségekkel minek tartsam fel?
Persze, ha nektek ezt nehéz felfogni...
"Azt mutatja, hogy nem tudsz kötődni, empátia mentes vagy és nem is igényled a meleg szeretetet, igazi kötődést, bensőséges érzelmeket."
Érdekes, hogy ezt a választ azok kapták, akik azt írták, hogy őket zavarja, ha ha valamit kérnek a párjuktól (öt és hat között ne hívj fel, mert x helyen vagyok), és az nem tartja tiszteletben a kérését, míg az, a válasz, hogy az olyan nőt, aki nemtetszésének ad hangot egy ilyen esetben, azt ott kell hagyni a rákba, teljesen rendben lévő, empatikus, kötődést és meleg szeretetet igénylő hozzáállás.
Nekem is szokott hiányozni a párom, de még nem jutott eszembe, hogy felhívjam, ha tudom, hogy dolgozik, tárgyaláson, vagy előadáson van, orvosnál van, családi összejövetelen vesz részt, vagy bármi olyan elfoglaltsága van, ahol őt zavarja a telefon.
A kiabálás egy másik kérdés. Rossz modorra, és indulatkezelési problémákra utal.
A harmadik kérdés a telefonhasználat kultúrája. Sokan nem tudják, hogy azt a szerencsétlen telefont ki lehet kapcsolni, illetve le lehet némítani. Nem csak azért, mert _őt_ zavarja, ha egy előadás közben elkezd csörögni, hanem mert rajta kívül még 20-30 másik embert is zavar. Ennél már csak az nagyobb tahóság, ha fel is veszi, és halál nyugodtan elkezd beszélgetni.
Járok edzeni magam is, az öltözőben hány baromi egyszerű nőt hallottam már minősíthetetlenül beszélni a párjáról, nekem ez visszataszító.
Mikor közlik, hogy na visszahívom ezt a szerencsérlent...
Ilyenkor önt el s büszkeség, hogy milyen jó párkapcsolatban élek, nem egy tányérdobálós hót egyszerű két lábon sétáló feketelyuk vagy :D
De persze a ma már egyre jobban gyarapszik a fent említett népség.
"Nem figyeltél rá, vagy leszarod?"
Csak ez a 2 lehetőség lehet, semmi más! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!