Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felhívtam a Párom de elkezdett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívtam a Párom de elkezdett indulatosan beszélni. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A Párom tegnap mondta, hogy ma 6-ig aerobic-on lesz. Én fél 6. kor megcsörgettem, hátha hamarabb befejezte vagy valami miatt nem ment. De ment, így nem vette fel. Mikor 6 után felhívtam, kiabált, hogy miért hívom fél 6-kor, mikor mondta hogy nem ér rá. Szerinte hogy nem figyelek rá mit mond. Sztetek tényleg gáz, hogy felhívtam? 22/F
2016. dec. 7. 19:17
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
45%
Ha egy telefonálás miatt nekiáll kiabálni, dobd ki. Alkalmatlan egy komoly párkapcsolatra.
2016. dec. 7. 19:21
 2/30 anonim ***** válasza:
55%
Abszolúlt nem. Hívogasd 3 percenként. Így még csak sejti,hogy egy barommal van dolga, de ezután tudatosulni fog benne.
2016. dec. 7. 19:24
 3/30 anonim ***** válasza:
79%
Ha 6 órát mondott, mi a rézfa szú bagolyért hívogatod fél 6-kor? Pincsi kutya szeretnél lenni? :) Jó úton haladsz felé. Egyébként is, mi van, ha még nem fejezte be az aktust a szeretőjével? :D Bocs, nem hagyhattam ki.
2016. dec. 7. 19:26
 4/30 A kérdező kommentje:
2/2 ... én barom lennék? Vagy rosszul értem? Miért lennék én barom?
2016. dec. 7. 19:28
 5/30 anonim ***** válasza:
93%

én sem értem, hogy miért hívtad, mikor mondta, hogy 6-ig edz... mondjuk a kiabálás is túlzás.

hm...

tökéletes pár vagytok. :D

2016. dec. 7. 19:31
 6/30 A kérdező kommentje:
Okés, okés. 6-ot mondott. Én meg fél 6-kor felhívtam. Most ez ekkora nagy bűn egy párkapcsolatban bakker? Mondom, azt hittem hamarab befejezi vagy el sem ment. Szerintem a problémák nem itt kezdődnek ...
2016. dec. 7. 19:31
 7/30 anonim ***** válasza:
60%

Volt, hogy már velem is előfordult a szitu, mikor a párom edzésre ment én pedig megfeledkeztem erről. De nem ordított velem.

Ezt meg kell beszélni, hogy nem azért hívtad, mert nem figyelsz rá épp ellenkezőleg és hogy szarul esik, hogy ordibál veled.

Egyébként sem ordítunk a párunkkal ilyen farok dolog miatt.

Ezt tisztázd le vele, ne tűrd el, ha prosztón viselkedik!

2016. dec. 7. 19:33
 8/30 anonim ***** válasza:
78%
ha megmondja, hogy 6-ig tart, és azt is hogy ott lesz, miért fejezné be előbb, vagy hagyná ki az edzést? :D :D
2016. dec. 7. 19:33
 9/30 anonim ***** válasza:
65%
Hinni a templomban kell, akarni a meg a budin. :)
2016. dec. 7. 19:34
 10/30 anonim ***** válasza:
43%
nagy lehet a szerelem a párod részéről,kb nulla:D
2016. dec. 7. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!