Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Felhívtam a Párom de elkezdett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felhívtam a Párom de elkezdett indulatosan beszélni. Szerintetek?

Figyelt kérdés
A Párom tegnap mondta, hogy ma 6-ig aerobic-on lesz. Én fél 6. kor megcsörgettem, hátha hamarabb befejezte vagy valami miatt nem ment. De ment, így nem vette fel. Mikor 6 után felhívtam, kiabált, hogy miért hívom fél 6-kor, mikor mondta hogy nem ér rá. Szerinte hogy nem figyelek rá mit mond. Sztetek tényleg gáz, hogy felhívtam? 22/F
2016. dec. 7. 19:17
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
77%
balfa sz vagy!add a számát beszélek én vele.
2016. dec. 7. 19:42
 12/30 anonim ***** válasza:
58%
Világosan megmondta, hogy 6-ig tart az edzés. Akkor minek hívod fel előtte, minek zaklatod? Te vagy hibás, én is utálnám, hogy csakazértis felhívna a pasim.pfff
2016. dec. 7. 19:44
 13/30 anonim ***** válasza:
67%

Ha nem ment volna el, nem hívott volna fel?

Bezzeg, ha nő lennél, mindenki mondaná, hogy sárkány vagy, minek ellenőrizgeted.

2016. dec. 7. 19:52
 14/30 anonim ***** válasza:
39%

#1-es vagyok. Wow, ennyire durva lepontozásra nem számítottam. Az oké, hogy rengeteg érzelmi analfabéta és tinikorban megragadt emberke lebzsel az oldalon, de ez azért durva... Nálatok az a normális, hogyha felhív a barátotok/barátnőtök, kiabálni kezdtek vele? Szerintetek ilyen egy normális kapcsolat? :D Szerintetek egy ember, aki ilyen apróságon is az általa elvileg egyik legfontosabb emberrel kiabál, az alkalmas a gyerekvállalásra, együttélésre és hasonlókra?

Ha igen a válasz, akkor kívánom, hogy hasonló párt fogjatok ki magatoknak. Talán nekiálltok egy kicsit fejlődni...

2016. dec. 7. 19:56
 15/30 anonim ***** válasza:
62%

Eleinte az én párom is ezt csinálta. Megmondtam neki, hogy 4 és 6 között itt és itt vagyok, nem tudok telefonálni, ne hívj. Persze, hogy felhívott fél hatkor. Rendszeresen. Akkor szoktam rá, hogy ha elkezdődik egy előadás, torna, akármi, gondosan kikapcsolom a telefonomat.

Igen, szerintem gáz. Hasonló esetben te mire gondolnál? Tojik rá, hogy mit mondtál neki, kértél tőle, esetleg oda se figyelt. Vagy ellenőrizni akar, hogy valóban ott vagy-e. Vagy...?

2016. dec. 7. 20:07
 16/30 anonim ***** válasza:
44%

#15: Hasonló esetben arra gondolnék, hogy nincs más dolga és érdekli, hogy mi van velem. Meg arra is, hogy nem a személyi titkárom, hogy fejben tartsa minden mozdulatom. Ha tudnék telefonálni beszélnék vele. Ha nem, akkor normális hangnemben közölném, hogy nem érek rá.

Emberek, hahó! PárKAPCSOLATról van szó. Nem palotapincsikről, akikre ordibálunk, ha nem nem azt teszik, amit akarunk. Bár normális ember, még nekik sem áll neki ordibálni. De biztos velem és a barátnőmmel van a gond, hogy emberi szinten kommunikálunk egymással, már 7 éve.

2016. dec. 7. 20:16
 17/30 anonim ***** válasza:
59%
Okés, tényleg nem kellett volna ezért kiabálni. De szerintem inkább az zavarja, hogy ilyen értetlen vagy. Mint ha tényleg kb. le se sz.arnád, hogy mit mond vagy tényleg nem figyelnél. Az aerobic órának nem szokott előbb vége lenni, miért lenn? Nem kondiba ment, hogy megunja és abba hagyja. Szóval igen, gáz. Ha egyszeri alkalom akkor nem tudom mit van kibukva, de gyanítom, hogy nem először csinálsz ilyet. Ha tévedtem, akkor bocsi, rakd ki a csajt.
2016. dec. 7. 21:15
 18/30 anonim ***** válasza:
52%

szerintem ez rohadt idegesítő lenne.

én azt hinném hogy valami baj van, hogy nem bírtad ki.

vagy nem figyelsz rám.

vagy nincs jobb dolgod.

ráadásul ha aerobicon volt hogy fejezte volna be hamarabb? az egy óra, 5-6ig tartja az edző és kész... engem is felidegesítettél volna

2016. dec. 7. 21:17
 19/30 anonim ***** válasza:
77%

Indulatosan beszélt azt írtad a kérdésben, ami nem egyenlő a kiabálással! Döntsük el: melyik akkor? Lehet indulatos azért mert sietnie kellett, valaki felidegesítette, történt valami apróság is akár és pont felhívtad ráadásul, én is indulatos vagyok ha valakinek megmondom hogy ne hívjon (lehet bevitte a telefonját, ott rezget ami kellemetlen stb) és akkor hív amikor pl öltözök még, még a nadrág se akar feljönni de még a telefon is csörög, sietni kéne, leesik a cuccom stb. és még mellé csak annyit akart mondani hogy mizu? vele semmi stb, ami 10perc múlva is ráér bőven. Oké aranyos az első időben, de az embernek feladatai vannak, az üres beszélgetést meg lehet ejteni ebédszünetben vagy később, az az ő saját énideje amikor kicsit magára akar koncentrálni, tiszteletben kell tartani!

Mi is megbeszéljük mettől meddig mit csinálunk, addig nem telefonálunk csak ha nagyon fontos valami, gond van!

Volt már ilyen korábban? Ha már sokadszorra tojja le valaki hogy mit mond a másik neki (ellenőrzöd? akartál valami fontosat mondani?) akkor indulatos lesz és hátha így megérti hogy ekkor és ekkor kezd-végez ne abban a percben hívja már a másik amint végez, akkor talán emlékszik az ideges,emelkedett hangvételre.

2016. dec. 7. 21:23
 20/30 anonim ***** válasza:
85%
16# hát bocsi de szerintem idegesítő egy fazon lehet a kérdező. Engem is bosszantana ha ennyire nem figyel vagy ilyen hülyeségeket talál ki hogy talán nem mentem vagy előbb vége lett. Hogy lenne már előbb vége?
2016. dec. 7. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!