Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy bízzak meg a másik nemben, ha a környezetemben nem látok pozitív példát?
Nem vagyok előítéletes és nem szeretem a nemi megkülönböztetést sem. Eddig azt gondoltam, hogy tényleg rossz környezetben vagyok és biztos csak 1-2 évig látom azt, amit. De most már tényleg nem tudok megbízni a másik nemben, mert lebukott a barátnőm is.
Megkaptam a tanácsokat, hogy találok normális lányt és hasonlók. Oké, de ezt egyre nehezebb elhinnem, ha nem látom. Konkrétan az általam ismert összes kapcsolat, ami 1-2 évnél régebbi, elég fura. Többségük megszokásból van együtt, de megy a félrekacsingatás vagy élőben vagy neten. Az összes nő ismerősöm, akit komolyabban ismerek, lépett már félre vagy egy katasztrofális kapcsolatban van. Olyanokra gondolok, hogy semmibe veszik vagy konkrétan verik. Ahol normálisan viselkedik a srác, ott általában pár hónap után a lányok kattantak be.
Így már, kicsit nehezen tudom elhinni a tanácsot, hogy találok normális kapcsolatot. Volt más is ilyen helyzetben? Mit csinált, hogy javuljon a helyzet? Nem igazán látom azt, hogy ezek után érdemes lenne különösebben energiát fordítanom bárkire is egy kapcsolatban vagy megbízhatónak lennem. Vagy csak az én környezetem ennyire negatív? Még anyám is félrelépett.
Már megint egy szánalmas kérdés....Sehogy se bízz a nőkben, mind k.urva, előbb utóbb meindegyik megcsalja a pasiját. NINCS KiVÉTEL....
Tudod ahány pasiról tudom, hogy férekefélt, már rég nem kéne bíznom a pasikban. De ez baromság. Miért kell úgy beállítani mintha csak a nők lennének csalfák, de ők aztán mindig????
22:50 Basszus a férfiaknak semmi sem jó?? És akkor még a nőkre mondják, hogy nem tudják mit akarnak. Aha, persze.
Ha a nő rószaszín álomvilágban él, és érzelmes, akkor az a baj, Ha racionális, akkor az a baj. Ha golddigger eltartott, akkor az a baj. Ha dolgozik és több lábon akar állni akkor az a baj.
Nehogy azt hidd, hogy a férfiak olyan szépen gondolnak a barátnőikre! Elég ha körülnézel. Pl múltkor valaki itt kifejtette, hogy felszedett egy csóró, többgyerekes nőt, magához költöztette (senki nem kényszerítette erre), aztán kiszámolta, hogy ez mennyibe kerül neki, és itt panaszkodik, hogy milyen drága. De azért persze hozzátette, hogy szereti... Vagy menj el egy kocsmába és hallgass bele, hogy miről beszélnek egymást között a férfiak! Miket és hogy mondanak a nőkről, a barátnőikről! Hát gyrantálom, hogy nem sok szép és érzelmes lesz benne!
Amúgy sok nő van aki egyetlen normális férfit sem ismer. Ők hogy bízzanak meg a másik nemben?
"nem csak a ribäncok csalnak meg másokat"
Öhm, de. Aki megcsalja a párját, az pontosan ribänc. :) (nem jut eszembe a szó férfiakra használatos megfelelője, de ők is kb ugyanaz a kategória)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!