Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 1 hete szeretkeztünk. Nem védekeztünk. És igy fenn állhat a tehesség. Pár napja kicsit szédülök és a derekam is fáj. Vettem tehességi teszteket, az egyik azt mutatja hogy pozitiv a másik meghogy negtiv. Lehet rá esély hogy teherbe estem?
Ha nem telt el két hét, akkor a terhességnem még semmilyen jele nem lehet. Nem lehetsz tőle rosszul, nem mutathatja ki a teszt, semmi.
Ebből az következik, hogy masszívan beképzeled magadnak az egészet. Szerintem pszichológushoz menj majd el inkább.
Persze két hét után csinálj ismét tesztet.
El kell keserítselek, mint két csodás gyerek édesanyja, hogy igen, már ennyi idős terhesség is okozhat tüneteket. Ilyen pl. a derékfájás (beágyazódás tünete), gyakori pisilés, aluszékonyság, szédülés, és a többi.
A pozitív terhességi tesztnél több bizonyíték nem is kell...
Nem is értem a kérdésed.
Szexeltetek védekezés nélkül, tüneteid vannak, a teszted pozitív.
Még abban reménykedhetsz maximum, hogy magától felszívódik/abortál a korai terhességed, mert ez gyakran megesik, de ha jobban szeretsz a realitás talaján állni, akkor ideje gondolkodni a keresztneveken.
Gratulálok kismama!
Kedves Ildikó, szívből gratulálok a kicsihez, sok boldogságot kívánok az anyasághoz, párodnak pedig az ifjú apasághoz!
Megjegyzés: a teszt valóban csak 2 hét után mutat pozitív eredményt, azonban ha már előtte is kimutatja, az több, mint valószínű, hogy tényleg pozitív.
3. vagyok.
Marhaság, ez a "csak két hét után mutatja ki" duma. Nem is tudom, honnan veszitek.
Addig OK, hogy attól, hogy ennyi idő után negatív a teszt, később még lehet pozitív, mert egyelőre olyan alacsony a hormon mennyisége a vizeletben, hogy nem mutatja ki.
De a pozitív teszt MINDIG pozitív. Lehet, hogy a kérdező beruházott egy drágább, érzékenyebb darabra, és nem a legolcsóbbat akasztotta le a Tescoban.
Nekem mindkét esetben egy hét után kimutatta (terveztük a terhességet), és most két gyerek randalírozik az udvaron.
Nekem ennyi bizonyíték elég.
Ezt a "csak két hét után mutatja ki" marhaságot sehol, senki nem véste kőbe.
Mégis, mivel magyaráznátok akkor a pozitív terhességi tesztet???? Tényleg kíváncsi vagyok rá.
Utolsó, gondolom fogalmad sincs az anatómiáról.
Nagyon érzékeny teszt esetleg kimutathatja ilyenkor, de simán létezik, hogy 2 hét múlva negatív lesz, mert "elvetélt". Rengeteg ilyen eset van különben, menstruációval kiürül a 2 hete beágyazódott "embrió".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!