Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bízzak meg a másik nemben, ha a környezetemben nem látok pozitív példát?

Figyelt kérdés

Nem vagyok előítéletes és nem szeretem a nemi megkülönböztetést sem. Eddig azt gondoltam, hogy tényleg rossz környezetben vagyok és biztos csak 1-2 évig látom azt, amit. De most már tényleg nem tudok megbízni a másik nemben, mert lebukott a barátnőm is.

Megkaptam a tanácsokat, hogy találok normális lányt és hasonlók. Oké, de ezt egyre nehezebb elhinnem, ha nem látom. Konkrétan az általam ismert összes kapcsolat, ami 1-2 évnél régebbi, elég fura. Többségük megszokásból van együtt, de megy a félrekacsingatás vagy élőben vagy neten. Az összes nő ismerősöm, akit komolyabban ismerek, lépett már félre vagy egy katasztrofális kapcsolatban van. Olyanokra gondolok, hogy semmibe veszik vagy konkrétan verik. Ahol normálisan viselkedik a srác, ott általában pár hónap után a lányok kattantak be.

Így már, kicsit nehezen tudom elhinni a tanácsot, hogy találok normális kapcsolatot. Volt más is ilyen helyzetben? Mit csinált, hogy javuljon a helyzet? Nem igazán látom azt, hogy ezek után érdemes lenne különösebben energiát fordítanom bárkire is egy kapcsolatban vagy megbízhatónak lennem. Vagy csak az én környezetem ennyire negatív? Még anyám is félrelépett.

2016. nov. 23. 22:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
6%
A 20-as, 30-as nőkről ugyanezt tapasztalom, mint amit te. Félrelépnek, hülyének nézik a másikat, még ők tartják magukat áldozatnak, a pasi meg mekkora szemét stb. Még a leggátlásosabb és legerkölcsösebb nőkről is nagyon rusnya dolgok derülnek ki. Egyik nő sem makulátlan, mindegyik sunyít, lapít, sumákol, aztán amikor rajtakapják őket a kis tettükön, még nekik áll feljebb. Tehetsz te ezeknek bármit, ha nem vagy sem jóképű, sem tehetős. Nullát érsz a szemükben, egy nulla vagy, egy senki vagy. De ne aggódj, nem vagy egyedül, a férfiak 90%-át szarba sem nézik.
2016. nov. 23. 22:18
 2/21 A kérdező kommentje:

20-as korosztályra gondoltam én is. Volt egy 30 feletti barátnőm is, de ő a szex miatt volt nagyon rám kattanva.

De miért van ez a helyzet? Volt, akit szembesítettem is vele, amikor tanácsot adott, hogy ő is lépett már félre. Mindig sértődés volt a vége és mentegetőzés, sosem kaptam normális választ, hogy ez miért jó.

2016. nov. 23. 22:21
 3/21 anonim ***** válasza:
67%

Ezektől ez emberektől értelmes választ soha nem fogsz kapni. Mindegy, hogy nő/férfi.

Erre nem is lehet mit mondani, aki kacsingat kifele/megcsal az gerinctelen...

Zárja le, aztán lépjen le...

Fél év után bekattan eset pedig inkább az a szitu, hogy akkor mutatja ki a foga fehérjét, és akkor ismered meg milyen is ő valójában. Fél év-évnél ilyen elő tud fordulni, és itt ér véget sok kapcsolat.

Vannak kivételek, akik normálisak és hőségesek azokkal akikkel együtt vannak, elejétől megpróbálják nagyjából az igazi énjüket mutatni, csak ritka...

Én pl voltam anno egy nyelvtanfolyamon, ahol egy 22 év körüli lány, azt mondta, hogy ő a jövőben megpróbál több lábon állni, mert erre szerinte szükség van. Mivel nem gondolja, hogy egy életet bárki mellett is letudna élni, minden csak egy ideiglenes állapot, de a gyereknek majd mindent meg akar adni.

Ezt úgy mondta, hogy nemrég jegyezték el. Remek kilátások a vőlegény számára, ha ezt tudná gondoltam magamban...

Persze álljunk több lábon, nagyon helyes. De ne így menjen férjhez meg szüljön gyereket, hogy majd úgyis vége lesz, ő nem hisz tündérmesékben. Ez a férfi mint donor apának jó lesz, aztán majd meglatjuk... Kb nekem ez jött le belőle.

Kicsit elkanyarodtam a témától, de nem csak a megcsalásokkal van a baj, hanem azokkal is akik a férfiben csak egy donort látnak.

2016. nov. 23. 22:50
 4/21 A kérdező kommentje:

#3: Ezt a fél éves dolgot el is fogadom. Általában fél-1 év között ugyanannyi férfi és nő ismerősöm lépett félre. De 1-2 év felett 1 kivétellel csak nőt ismerek. És általában viszony volt.

Elég durva, hogy az eljegyzés sem ér sokat. Nálunk is lett volna lassan és akarta is, de mégis megtette azt, amit.

#4: Tényleg rengeteg anyagias nő van. Direkt próbáltam mindig olyanokkal ismerkedni, akik nem voltak azok. De úgy látszik, ők sem megbízhatóbbak.

Úgy tűnik, egy érv sincs az mellett, hogy újra megbízzak kapcsolatban valakiben. :/

2016. nov. 23. 23:08
 5/21 anonim ***** válasza:
0%
Én is hasonlóan vagyok. Viszonylag kis városban nőttem fel. Általános iskolától kezdve mindig komoly kapcsolatot szerettem volna. Életre szólót. Lányok többsége kinézettől függetlenül egy mondhatni szűk fiú kör färkán lógott felváltva. Nem nagyon találtam olyan lányt akit alkalmasnak láttam volna hosszú kapcsolatra. És amúgy sem volt olyanokhoz kedvem akiket a haverok, barátok kapcsolatban, éjszakánként már évek óta dugogattak. Gondoltam egyetemen, nagy városban más lesz. Mit mondjak, nem lett az. Itt is ugyan az van mint otthon, csak itt nagyban és nem biztos, hogy itt ismered a lyuksógorodat. Otthon ismerhette az ember, mert kevesen osztoztak kevés csajon. Olyan extrát, hogy egy lány huszon pár évesen szűz legyen, már nagyon kívánni sem lehet. Ha akad is az sokszor számomra duci vagy én nem vagyok az álma. Azt szeretem a legjobban amikor a haveri körbe kerül egy új lány és rendszerint arra az egy srácra hajt rá akinek van barátnője. Konkrétan akár honnan nézem a barátnő keresést minden irányból egy katasztrófa. Nem találom azt a nőt akiért megtennék bármit, akiben még női értékeket látok. Hiába festik magukat, lövik a képeket a netre, meg rittyentik ki magukat, az engem nem érdekel. És hol járok onnan, hogy feleség?
2016. nov. 23. 23:32
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy! Ne bizzál se bennük se másban. Vonulj a sarokba duzzogni! Csak neked lesz s-ar!!!!!!
2016. nov. 23. 23:55
 7/21 A kérdező kommentje:

#6: Ezt látom, még a visszafogottabb lányoknál is. Amint lehetőséget kaptak, ugyanolyanná váltak, mint akiket minden ribizlinek elhordtak előtte.

"Nem találom azt a nőt akiért megtennék bármit, akiben még női értékeket látok. Hiába festik magukat, lövik a képeket a netre, meg rittyentik ki magukat, az engem nem érdekel. És hol járok onnan, hogy feleség?"

Ugyanezt érzem! Egyszerűen nem látok már olyat a korosztályomban, akit komolyan tudnék venni. Kívül nincs gond, de belül van.

#7: Bízok a barátaimban, sosem hagytak cserben. Ha megbízok a lányokban és átvernek, akkor nem leszek sz*rban? Így kimarad legalább a csalódás.

2016. nov. 24. 00:03
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem minden nő ilyen, pl nekem a pénz csak egy szükséges rossz, felőlem kivehetnénk az életből, és visszajöhetne a jegyrendszer is :D Dolgozni úgyis kell, pénzügyileg meg úgyis csak annyi a célom, hogy egy alap színvonalon éldegéljünk a párommal, ne kelljen félni, hogy éhezni fogunk vagy nem tudjuk befizetni a villanyt... Ha van még egy pici plusz könyvekre, meg a kocsi fenntartására, hogy el tudjunk menni kirándulni, stb, az még jó, de ennyi. Nem akarok vagyont halmozni, minek? Gazdag családban nőttem fel, utáltam minden percét, a pénz volt mindennek az ura, fontosabb volt, mint a család, és kötelezően jó pofát kellett vágni halál unalmas programokhoz (túl aktív vagyok ahhoz, hogy napokig ücsörögjek a szaunában meg a medencében... egy délelőtt erejéig még nem rossz, de utána szanaszét untam magam), örülök, hogy elszakadtam, és nem kell ezt az életmódot folytatnom...

Kérdező, ne a lányokban akarj megbízni, hanem a kiszemeltedben bízz, meg a majdani barátnődben. Miért kéne a komplett női nemben megbízni? Különálló élőlények vagyunk ám.

Engem zaklattak már többször is (taperolás, ruhaletépés, stb, csoda, hogy a konkrét erőszakot megúsztam), csaltak már meg, vertek át, aláztak meg, és? A mostani párom nem a többi idióta, akikkel összehozott a sors.

Őt is megcsalta előttem minden barátnője, és? Én nem vagyok egyikük se, nem adok okot, miért ne bízna bennem?

2016. nov. 24. 00:30
 9/21 anonim ***** válasza:
91%

Jaj, brühühü... Majd megsajnállak titeket. Engem molesztáltak egész gyerekkoromban, apám elhagyott, az összes barátom megcsalt. A férfiak azok, akikben nem lehet megbízni, nem a nők!

Lehet pontozni uraim!

2016. nov. 24. 03:04
 10/21 anonim ***** válasza:
Az ember nem monogám, apám anyámat, öcsém a párját, és fordítva, engem az öszzes, gondolom a mistani is csak idő kérdése! Én sose csaltam meg csenkit, vaskalaposan ragaszkodok az elveimhez, próbáld meg szeretni aki van, az első, hogy örűljünk egy kapcsolatnak, szeressd a leányzót, aztán ennyi! Én sem bízok meg egy lányba se, a mostaniba se, de megpróbálom szeretni, örülni neki, hogy van nekem! Kedvesen megértően viselkedek mindíg, csak vigyázz a negatív gondolatokra, mert be lehet kattanni, és aludj sokat, hogy mindíg tiszta legyen a fejed! Szép napot
2016. nov. 24. 03:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!