Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám túltenni magam ezen? Nagyon rosszul esik.
Egy hónapja vagyok együtt a párommal és több alkalommal is szóba került a súlyom. Az anyukája mondta, hogy aranyos kedves lány vagyok,tele szeretettel és ne foglalkozzon vele, hogy molett vagyok. A párom maga elmondta hogy nem igazán tetszem neki testileg és számára fontosabb az ami a szívemben van amivel ki is lennék békülve, plusz tegnap este a haverja megkérdezte tőle: tényleg azzal a dagadt csajjal jársz? - itt megjegyzem, hogy soha nem találkoztunk még.
Sajnos nálam az a gond és azért lettem ilyen mert nemrég diagnosztizáltak nálam egy betegséget amire nagy mértékű szteroidot kellett szednem éveken keresztül és attól meghíztam. Viszont mióta nem szedem már leadtam 11 kg-ot és azóta is folytatom, hogy visszakapjam a régi súlyom. Jelenleg 77 Kg vagyok és 168 cm.
Szerintetek hogy tudnék ettől elvonatkoztatni? mert engem nagyon bánt...
A vonzodast nem lehet kicentizni! A vonzalmat nem lehet megmagyarazni! Szerintem egyertelmu bizonyitek,h szerelmes beled,ha az eszervek ellenere kellesz neki! Ha jol erzed Magad a baratoddal,akkor maradj vele!
Amugy meg tessek dogosen oltozkodni ilyen csinos,noies slakkal,mint,amilyen Neked van! Piros ruzs,koromlakk,szuk szoknya! Ha akarsz,fogyjal meg,de biztosan igy is gyonyoru vagy! Ezt probalja ugyefogyottan korulirni a baratod!
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!