Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek nem esik rosszul ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek nem esik rosszul ha a párotok mas nőket dicserget?

Figyelt kérdés
2016. nov. 16. 14:37
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nem is dicsérgeti őket :)

De ha dicsérgetné nyílván rosszul esne..

2016. nov. 16. 14:44
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem dícsérget, van benne annyi figyelmesség.
2016. nov. 16. 14:47
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit ertesz dicsergetes alatt? Mi van hogy megbeszeljuk, ha latunk valaki nagyon szepet, akkor persze, o sem fogja azt mondani, hogy csunya. De ha napi szinten azt kene hallgatnom, hogy "a Julis mennyire szep lany es mennyire okos", biztos kiakadnek en is.
2016. nov. 16. 14:50
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Mert nem tesz ilyet. Van azon a szinten, hogy képes normálisan viselkedni.
2016. nov. 16. 14:54
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Ha pl a tvben van egy jó csaj és azt mondom jajj de jól néz ki az az xy szereplő akkor egyetért ha neki is tetszik ha nem akkor elmondja a véleményét. Ez egyáltalán nem esik rosszul. De amikor más lányok képét lájkolja és megmutatja hogy "nézd Dóri milyen jól nézett ki! Fullos ez a csaj meg nagyon jók a képei" ....na ez borzasztó rosszul esik....de hálistennek ilyen fényévente fordul elő....de azt még ilyenkor is emlegetem :D most fogom kapni a kommenteket hogy mekkora bunko a pasim meg minek vagyok vele stb. De szeretem és egyáltalán nem bunkó, de pasiból van és néha mondd ilyet. Attól még mellettem van.
2016. nov. 16. 15:07
 6/10 anonim ***** válasza:
24%

Barátom likolgatni megosztani szokott nőcis képeket..nem zavar (vagyis mikor hogy)..ettől nem szakítok vele!

:D

Az utcán ha együtt vagyunk nem dicsérget senkit sem

2016. nov. 16. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ. Ha látunk egy lányt, pl egy filmben, aki kiemelkedően szép, és megbeszéljük, hogy az, az nem zavar. Ilyen férfiben is volt.

Olyat viszont egyikünk sem csinál, hogy naphosszat dicséri pl a kollégáját, hogy ma is szexi ruhát vett fel, fú de jól néz ki, stb. Biztos vagyok benne, hogy úgyis megnéz másokat, de nyilván nem nekem fogja mondani.

2016. nov. 16. 17:13
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Fontos lenne tudni mit értesz ez alatt. Illetve hogy téged dicsérget e. Nyilván ha engem sosem dicsér meg a szomszéd csajnak pedig minden reggel megjegyzi hogy milyen csinos vagy ma. Az gáz....
2016. nov. 16. 17:31
 9/10 anonim ***** válasza:
nem kicsit esne rosszul, ha ilyet csinálna.
2016. nov. 17. 00:26
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

De, ezért vagyok olyan emberrel, aki ennél intelligensebb, és csak engem dicsér.

Agymosott, vagy papucs? Nem, csak éppenséggel szerelmes.

Az exem nem volt, ugyan dicsérni így nyíltan ő se dicsért, de azért egyértelmű volt. Meg azért le is nullázta az önbizalmam.

Akit nem zavar, annak lelke rajta, de én személy szerint nem tűrném el, főképp, ha olyan nőket, akik kézzel fogható közelségben vannak, ami azért más, mint egy TV-n keresztül pl.

2016. nov. 22. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!