Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szó szerint rosszul leszek, ha a párom nem jön időbe haza. Annyira rosszul viselem, hogy nehezebben jön a levegő és rángatolózok. Mit tegyek?
A hiba az ön agyi készülékében keresendő! Találja meg a hibát és változtasson rajta, mielőtt az élete véget érne!
Nagyon görcsön, merev, ellenőrizgető személy vagy.
Látom nincsen semmi elfoglaltságod, csak is az, hogy a párod időben hazaérjen, és ha késik, akkor ki fog törni a sokadik világháború!
Nem veszed észre, hogy lassan idegi roncsot fogsz magadból csinálni?
Ráadásul a kapcsolatodat is veszélyezteted az idegbeteg hisztis viselkedéseddel?
Jól rád férne egy alapos d..gás, hogy észhez térj, és ne agyalj ilyeneken feleslegesen!
A probléma megoldása nem az, ha a párod nem lehet önmaga melletted. Nem direkt szívat, mert ő ilyen.
Arra kellene választ kapnod, hogy miért van ez az érzésed.
Aggódsz amiatt, hogy megcsal?
Aggódsz amiatt, hogy ilyenkor baj éri a párod?
Féltékeny vagy az ő szociális életére/boldogságára?
Első, hasznos volt a válaszod... Megoldást kértem nem lecseszést.
Második, igen félek is hogy megcsal, mert anno régen általában kocsmákban jött össze az előttem lévő nőkkel. Nem kaptam rajta megcsaláson, de igen, félek, a szociális életéből meg annyit vonok le ilyenkor hogy másokkal jobban érzi magát mint velem. Rögtön erre gondolok ha ez előfordul.
Velem is így volt az elején.
Aztán ultimátumot kaptam, hogy befejezem vagy szakítunk.
Észhez térített ez annyira, hogy rájöjjek fölösleges cirkusz amit csinálok.
Nem csal meg, akkor tulajdonképpen miért is kell a hiszti?
A megoldás magadban keresendő.
Féltékeny vagy, ezért leszel ideges ha nem jön haza időben.
Kezdj el megbízni benne, különben a viselkedéseddel hamar az ajtó túloldalán találod magad!
"Kérlek ne írjátok, hogy tv-zzek olvassak, barátnőzzek míg haza nem ér, mert nem megy.."
Te kérsz megoldás, miközben egy csomó mindent kilőttél ezzel a kiemelt mondatrészeddel??
Akkor íme: KEZDJ ÖNISMERETTEL FOGLALKOZNI!!!
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízol meg a párodban.
A féltékenység RÓLAD SZÓL, és nem a párodról!
Nézd meg ezt a videót: https://www.youtube.com/watch?v=-zRfr2vWoNQ
Minden elismerésem a párodnak, hogy még nem szabadult meg tőled, miután ilyen undorítóan viselkedsz. Jobb esetben az embernek társa van, nem valami komplexusos, unatkozó, hisztis börtönőre.
Kezdj el sürgősen foglalkozni magaddal, tanulj önismeretet, igenis foglald le magad, mielőtt macskás néniként végzed, mert ezt hosszú távon épeszű ember nem viseli el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!