Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ti párotok is ilyen mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti párotok is ilyen mikor elhívjátok vásárolni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Azt érzem, hogy a párom utál velem vásárolni, állandóan egy nyűgös kisfiúvá változik, állandóan sietne, és siettet engem, ma például szinte én segítettem neki egy ismerősének ruhát venni, kb 5 percig élvezte a dolgot, boldogan nézelődött, aztán letelt ez az idő, és már mehetnéke volt, aztán én megkértem, hogy GYORSAN ugorjunk már be a drogériába, mert egy olyan dolgot akartam venni, amit már előre kinéztem, nagyon gyorsan odamentünk, szinte átrohantam a boltot, és maximum tényleg maximum 5 percet ha tétováztam a kozmetikumoknál, és egyszerűen kivolt akadva, lehetett látni rajta, hogy majd felrobban...már egy hónapja nem voltunk közösen vásárolni, de lehet több is...ráadásul volt, hogy sokszor elhívtam magammal szoláriumba, és már ezért is balhézott, hogy ő nem akar jönni...és a mai nap folyamán is én már úgy éreztem kb mintha szégyellne, ha bemegyünk egy nagyobb bevásárlóközpontba (és nem a tescot, lidlt meg ilyenekre gondolok, hanem valami ruhás, kozmetikumos helyre). Ő persze azt mondja, hogy egyáltalán nem szégyell...mindössze amúgy annyi a kérdésem, hogy mással is ilyen a párja? De szinte mindig? Mert mikor egyedül megyek ilyen helyekre, állandóan azt látom, hogy nagy meghittségbe a párok nevetgélnek, viszik a kis szatyrukat benne a sok szép ruhával, és nagy boldogság....nekem meg ez az állandó siettetés...

20/L

2016. nov. 17. 22:48
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Látszik, hogy még nagyon fiatal vagy :) jegyezd meg, hogy a pasik utálnak vásárolni pláne ha még fel is szólítják òket erre, kevés kivétellel nem alkalmasak kísérőnek ilyen utakra. Nem kell ezt erőltetni, menj barátnővel, anyukáddal, tesóval v ilyesmi :)
2016. nov. 20. 16:25
 32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát! A rosszindulatú kommentekhez mindössze annyit fűznék, hogy a fent említett férfiúról csak annyit kell tudni, hogy ő avatott be például a szolizás világába, oda például azért hívtam magammal, hiszen ő is szerette egy időben.
2016. dec. 3. 09:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!