Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolatban miért mindig a férfinak kell vásárolni a nőnek, meghívni egy szórakozóhelyre, venni neki belépőt italt stb?
Ezt kihasználásnak hívják.
A nő is hívja meg, fizessen, vásároljon a férfinak. Ha szeretik egymást, akkor kölcsönös az ilyesmi.
Fizessen mindenki magának.
Nem kell, ez hülyeség.
Nálam ez úgy működik, hogy egyszer én hívom meg, egyszer pedig ő. Vagy ha pl. moziba megyünk, akkor ő veszi meg a jegyeket, utána pedig ha kajálunk, akkor ott én fizetek. (most csak egy példa ez a sok közül, a lényeg a kölcsönösségen van)
Nálam eddig ez vált be a legjobban.
23/L
Én nem várom el, de JÓLESIK! És szoktam is viszonozni! Mindig felajánlom a barátomnak, hogy fizetem a részem, de nem szokta elfogadni és ezért inkább más módon viszonzom (pl. már úgy megyek hozzá, hogy viszek reggelit, vagy főzök neki, vagy valami).
És én örülök, hogy nem egy kicsinyeskedő, "fizessen mindenki magának" típusú férfival vagyok! Tudja, hogy nem várom el, hogy meghívjon, azt is tudja, hogy viszonzom, de teljesen más közölni a nővel, hogy "fizesd a részed", vagy bízni benne annyira, hogy viszonozza más módon.
Szerintem nincs gond azzal, ha én hívom meg a lányt sokszor. De időnként ő is viszonozza ezt valamilyen formában. Pl. ha tudja, hogy valami jól esne nekem, azt megteszi. Vagy pl. ha épp venni akar magának egy üveg üdítőt, nem azt kéri, hogy fizessem ki neki, hanem kifizeti.
Tényleg jó, ha én fizethetek, de ha érzem, hogy kihasználás csak, akkor kezdem nem jól érezni magam és ennek az egyre kevesebb találkozás, végül a kapcsolat megszakítása lehet a következménye.
Nem tudom, ki az a hülye, aki lepontozta a 2-est, aki teljesen korrekt választ adott.
Szerintem is így a helyes, ha mindkét fél fizet a másiknak néha-néha valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!