Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csal a párod honnan veszed észre, milyen jelek vannak, hogyan viselkedik egy élettársi kapcsolatban?
Ez attól függhet,hogy milyen a kapcsolatotok.
Mert ha már teljesen rossz,akkor csak majd úgy veszed észre mint én,hogy lebukik valami apróságon.
De ha a szex miatt csal meg és még szeret,akkor annak azért vannak jelei.
pl.jobban odafigyel magára,egyre többet kimaradozik,a telefonját mindenhova magával viszi otthon is,stb.
A neten találsz ilyen cikkeket ha rákeresel.
F40+
Na én ennél azért komolyabb forrásokra gondoltam :)
Ezt meg sem tudom nézni annyira irritál.
A telefon az szerintem az egyik legbiztosabb dolog. Mondjuk eddig az asztalra tette, de most mindenhová viszi.
Mást úgy konkrétat nem tudok, én nekem megérzésem volt, hogy baj lehet és sajnos jó volt a meg érzés.
Igaz nem hiszem, hogy megcsaltak testileg, csak lelkileg... Kicsit félre kacsingattak. Az exem is, meg a mostani pasim is csinálta. Az utóbbit megfenyegettem ha még egy olyan, repül. Azóta óvatosabban csinálja. Mert nem hiszem, hogy már másra rá sem néz se élőben, se gépen. Az is fura.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!