Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ti párotok is ilyen mikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ti párotok is ilyen mikor elhívjátok vásárolni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Azt érzem, hogy a párom utál velem vásárolni, állandóan egy nyűgös kisfiúvá változik, állandóan sietne, és siettet engem, ma például szinte én segítettem neki egy ismerősének ruhát venni, kb 5 percig élvezte a dolgot, boldogan nézelődött, aztán letelt ez az idő, és már mehetnéke volt, aztán én megkértem, hogy GYORSAN ugorjunk már be a drogériába, mert egy olyan dolgot akartam venni, amit már előre kinéztem, nagyon gyorsan odamentünk, szinte átrohantam a boltot, és maximum tényleg maximum 5 percet ha tétováztam a kozmetikumoknál, és egyszerűen kivolt akadva, lehetett látni rajta, hogy majd felrobban...már egy hónapja nem voltunk közösen vásárolni, de lehet több is...ráadásul volt, hogy sokszor elhívtam magammal szoláriumba, és már ezért is balhézott, hogy ő nem akar jönni...és a mai nap folyamán is én már úgy éreztem kb mintha szégyellne, ha bemegyünk egy nagyobb bevásárlóközpontba (és nem a tescot, lidlt meg ilyenekre gondolok, hanem valami ruhás, kozmetikumos helyre). Ő persze azt mondja, hogy egyáltalán nem szégyell...mindössze amúgy annyi a kérdésem, hogy mással is ilyen a párja? De szinte mindig? Mert mikor egyedül megyek ilyen helyekre, állandóan azt látom, hogy nagy meghittségbe a párok nevetgélnek, viszik a kis szatyrukat benne a sok szép ruhával, és nagy boldogság....nekem meg ez az állandó siettetés...

20/L

2016. nov. 17. 22:48
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Az a probléma forrása, hogy ha a két felet más érdekli, akkor nem jó a másikra erőltetni a dolgot. Pl. téged a smink érdekel, őt meg mondjuk az autók. Gondolom, te sem mennél vele vígan kipufogókat nézegetni.

Nálunk egyszerűen van megoldva a probléma. Egy kis részét elviseljük a dolognak, nagy részében azonban mást csinálunk.

Pl. ha valami akció van és épp együtt vagyunk, vagy utazás közben látunk egy boltot, amerre amúgy nem szoktunk járni, akkor hagyjuk egymást nézelődni. Felfogjuk, hogy ez most ritka alkalom.

Ha közösen megyünk, mert ő épp ruhát akar nézni, én meg könyvet, akkor hagyjuk egymást menni, aztán utána találkozunk. Tescoban szimplán átugrunk más polchoz.

Amikor egyedül mész valahova és ezen jár az agyad, persze, hogy csak a boldog párokat szúrod ki. Ők feltűnök.

2016. nov. 18. 00:53
 12/32 anonim ***** válasza:
94%

Képzeld el, hogy berángat téged az Obi-ba...

csaptelepeket, elektromos huzalokat, konnektorokat nézni. Kb 1 óra.

Aztán átsétálltok az autós boltba, hogy megvehesse az idex lámpához az érintkezőt és a megfelelő égőt. Közben meglátja a polcon a benzin adalékot, amire.régóta vadászott. Millió meg egy féle van és mindegyiknek a cimkéjét végig olvassa, melyik lesz jó szeretett autójába.

Neked az egész kínai, nem.érted mit tud ennyit válogatni, csak.kapjon már fel egyet ami jó és menjetek. Meleged van és unatkozol. Nem látod, hogy lassacskán végezne, így nem.tudod meddig kell türelemmel lenned.

Na, neki is ilyen érzés a vásárlás!

27N

2016. nov. 18. 02:08
 13/32 BlackSword ***** válasza:

Ennek egyszerű oka van... Én is nagyon szívesen segítek a páromnak ruhát vásárolni, választani... Nagyjából elkaptam azt a stílust, színeket, szabást ami jól áll neki... Mások is mondták már hogy jól áll rajta...

De amikor bemegyek a boltba akkor már tudom mi kell, ha van megveszem, ha nincs semmi hasonló sem, akkor meg nem veszek semmit, mert nem kell... Nem állok neki nézelődni, főleg olyan dolgokat nem amit nem akarok megvenni...

2016. nov. 18. 05:18
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz mennyi esz kell, hogy elviszel egy pasit szolariumba, meg "shoppingolni", es mikor meg el is mondja neked szepen, hogy o ezeket a hata kozepere nem kivanja, nem akar menni, te parkapcsolati dramat csinalsz belole, mondvan, o biztos szegyell teged :')... a ferfiak egyszeru teremtesek. Ha azt mondja nem akar menni, azt azert mondja mert ruhelli a vasarlas, es hiaba almodod meg mas emberek alapjan, hogy majd viszitek a kis teli szatyrokat ruhakkal es nevetgeltek meg nagy lesz a boldogsag...
2016. nov. 18. 08:05
 15/32 anonim ***** válasza:

Nézelődni egyedül szoktam (én vagyok a nő), amikor tényleg kb mindent végignézzek, aprólékosan, gondolkodom azon, hogy tényleg szükségem van-e az adott dologra. Kb havonta van ilyen, amikor rászánok több órát (2-3) és "shoppingolok". Amikor meg ténylegesen szükségem van ruhára de nem tudom, hogy jól áll-e, akkor elmegyek megnézem az üzlet(ek) kínálatát és a párommal már célirányosan megyek vissza, hogy akkor itt van ez, ez és ez a ruha, szerinted milyen?

Kb. félévente egyszer fordul elő olyan, hogy kedve van ahhoz, hogy csak ténferegjünk, nézelődjünk. Na akkor mi is a nevetgélő, sétálgató pár vagyunk. Mondjuk a célirányos vásárlásnál is, de akkor ugye kimarad a ténfergés az üzletben.

Kozmetikumot meg általában én veszek neki úgy, hogy ott sincs. Igazi pasi. Szüksége van rájuk, de soha nem vallaná be, de ha van itthon használja vagy ha elfogyott szól, hogy még kéne olyan kence, amit legutóbb vettem.

Most pl volt a joy napok, ruhát most nem terveztem venni, de a dm kínálatát kifosztottam, mert pár dolog kimaradt a glamour napok idején. Ő addig megvárt a bolt előtt, mert tényleg annyi volt, hogy a kosárral, mint a szélvész végigmentem az üzleten, bedobáltam ami kellett és mentem a kasszához. A sorban állás több idő volt, mint amíg összeszedtem őket. Előtte pár nappal nézelődtem az üzletben, hogy na akkor majd kelleni fog ez és ez. A kuponok alapján megnéztem még pár terméket, amit így gép előtt ülve nem tudtam eldönteni milyen lehet.

Egyébként lehet én vagyok a fura, de tényleg azon a félévi egyszer programon kívül én nem tudom azt elképzelni, hogy a vásárlás, nézelődés izgalmas közös időtöltés lenne. Vásárolni (élelmiszert) is azért megyünk együtt, mert munka után szoktunk és addig megbeszéljük a nap eseményeit, plusz segít hazavinni a megvásárolt dolgokat, és még az is kerül a kosárba így, amit ő hirtelen megkíván. (pl valamelyik nap májpástétomot szeretett volna enni)

Amúgy így utolsó mondatként. A szoliba szegény srác mit csinált volna, amíg te ropogósra süteted magad?

2016. nov. 18. 09:09
 16/32 anonim ***** válasza:
91%
Még soha, eszembe se jutott, hogy megkérjem a pasim h jöjjön velem vásárolni. Minek? Ha nem szereti minek ráerőltetni? 25/N
2016. nov. 18. 10:16
 17/32 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Mi is együtt járunk vásárolni, a nagyobb bevásárlóközpontban célzottan megyünk, megvesszük ami kell,majd amíg én a ruharészlegen vagyok addig ő a barkácsrészlegen nézelődik. De amikor kifejezetten nekem nézünk ruhát, oda is jön velem ha megkérem egy szó nélkül, de végig ásítozza az egészet :). Pedig nem válogatok két óra hosszáig. Férfiakat nem érdekli az ilyesmi, ahogy minket sem hoz lázba, hogy a csavarok közt nézelődjünk.

26/N 34F

2016. nov. 18. 10:30
 18/32 anonim ***** válasza:
90%
A vásárlás nekem vásárlás, a nézelődés meg nézelődés. Az exemmel nem szerettem "vásárolni", mert mindig sokat nézelődött és ha bementünk 2 dologért, abból egy tucat lett mindig. Nem a pénzről van szó, hanem arról, hogy bemegyek venni egy tejet meg kenyeret ami kb 5 perc, aztán ott b*hatom a rezet egy órán keresztül mert nézelődni kell. Itt se az a baj, hogy nézelődni kell, mert lehet mit, itt általában az a baj, hogy asszisztálni kell a TI nézelődésetekhez és zokon veszitek ha elmegyek a műszakira nézelődni, mikor ti a kozmetikumoknál vagy akárhol vagytok. 30/f
2016. nov. 18. 10:43
 19/32 anonim ***** válasza:
51%

Nekem a mostani pasim az elso,aki szeret soppingolni velem! Az eddigi pasijaim ugy viselkedtek,mint a tied most. Ne vidd a pasid vagy csereld le. Sajnos o olyan tipus,aki utal soppingolni. :(

N

2016. nov. 18. 10:53
 20/32 anonim ***** válasza:
91%
Nő vagyok, de rühellek vásárolni, a "shoppingolástól" pedig egyenesen rosszul vagyok. Amit lehet, megveszem online, amit nem, arra egyszer szánok időnként időt, amikor körberohanom a boltokat és megveszem, amire szükségem van. Emellett soha nem rángatnék el magammal senkit, hogy ehhez asszisztáljon. Tényleg marha jó közös program.. Inkább mennék fogorvoshoz, basszus. Elég, ha a saját időm vesztegetem, nem fogom másokét is. Ha a barátod nem élvezi ezt a fantasztikus programot, legközelebb inkább menj egy barátnőddel, mindenki sokkal boldogabb lesz.
2016. nov. 18. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!