Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit tenne ebben a helyzetben?
Nem vagy egy tökös férfi nagyon a "hölgyeményekkel", igaz?
Egy magabiztos, férfias férfi már rég szakított volna a pi csába, nem itt "hölgyeményezik".
Veheted ezt bántásnak, de inkább magadon gondolkodj el, hogy milyen mélyre jutottál a gondolkodásmódodban más emberekhez képest. Miért nem állsz ki magadért és vagy tökös?
Kidobnám a csajt, de gyorsan.
Majdnem 4 évig elviseltem egy ilyen idegbeteg hülye p*csát, de hibáztam, hogy nem vágtam ki már az első hisztije után, mert csak egyre rosszabb lett.
Bocs, de mi a fa.szt keresel olyan nő mellett, aki nem tisztel és semmibe vesz?! Dobd ki a retekbe!
Attól függetlenül, hogy van-e más puni kinézőben, vagy nincs.
Arra várni, hogy majd kidobod akkor, ha lesz helyette csere, az csak gyávaság. Kapcsolatfüggés. És ha most a netes punival semmi nem lesz, akkor maradsz a sza.r kapcsolatodban, hogy a nőd tovább tudjon alázni?!
A helyedben én átkutatnám a fiókokat, hátha valamelyiknek a mélyén megtalálom a golyóimat!
Voltam hasonló szituban - én voltam a bizonyos netes leányzó.
Mi azóta már együtt vagyunk, de ez öt, szenvedéssel teli évbe telt, lelkileg tönkrevágott mindenkit. Szappanoperába illően volt minden: pellengér, választás elé állítás, jajmégse, de nem akarom megbántani, de nem is biztos, hogy ezt akarom...
Mikor végül összejöttünk, akkor nem hogy nulláról, vagy a barátság miatt pluszból, hanem többszörösen(!) mínuszból indultunk, és hónapokig küszködtünk egymással az előzmények miatt.
Bár szeretem a párom, és nem cserélném le semmiért, de ha a mostani eszemmel lennék ugyanott, biztos, hogy nem kezdenék bele még egyszer egy ilyenbe - még így sem, hogy tudom, hogy jó a vége.
Tanulj más hibájából, spórold meg a sok szenvedést magadnak és mindenki másnak is. Dobd ki a barátnődet, és utána kezdd elölről az ismerkedést tiszta lappal.
Gyakorta apróságokon azonnal idegbeteg lesz, veszekszik, kiabál, nem tisztel és semmibe vesz.
---
Bezzeg te mindent megadsz neki, és melletted igazi nőnek érezheti magát, ugye?
Túl fiatalok voltatok a kapcsolathoz!
Lépj ki mint egy rossz cipőből, és kész!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!