Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ebben a helyzetben? Össze vagyok zavarodva.
8 évig voltunk együtt az exbarátommal, együtt is éltünk, aztán megcsalt engem, én meg akartam volna beszélni, de kidobott, mert a másik nővel akart lenni (bár nem mondta így ki). Azt mondta sokat veszekedtem vele és féltékenykedtem és ez vezetett ide...
Azóta eltelt 3 hónap, ez idő alatt eleinte találkozgattunk, beszélgettünk, de nem volt semmi, így most azon vagyok, hogy kizárjam az életemből, hiába szeretem még mindig... De ő tovább ír meg hív. Van hogy beszélünk, utána 2-3 napig semmi életjel, vagy bulizik, haverozik, utána jön tőle egy sms (hiányzol, sokat gondolok rád, stb), amire én nem válaszolók és megint napokig semmi. Volt hogy eljött hozzám, hogy tudja hogy hibázott, sajnálja a dolgot, nem tud másra gondolni csak rám és a csajjal se volt semmi a szakítás akivel megcsalt. Sírt is, megölelt, meg minden, mint egy hősszerelmes, de azt nem mondta, hogy menjek vissza hozzá... Majd napokig megint semmi, csak látom hogy bulizik a haverokkal... Már elküldtem a francba, hogy hagyjon békén, de továbbra is ír, mindenféle piszlicsáré dolgok miatt...
Most ez mi? Szeret még vagy csak szórakozik? Mit tegyek? Az a baj, hogy még mindig szeretem, de félek...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!