Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennetek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
4 eve vagyok egyutt a parommal,nagyon szep,oszinte kapcsolat volt,ugy ereztem jobbat nem is kivanhatnek.de mar 1 eve egy olyan arcat ismertem meg amitol ugy kivagyok akadva hogy megerdemelne hogy elhagyjam.konkret peldat nem irok,de a lenyege az hogy ha normalisan megbeszelem vele hogy engem mi bant meg zavar hogy mit tesz a kapcsolatban,nem elismeri nem ert meg,hiaba sirtam elotte mar.inkabb a hatam mogott csinalja a dolgokat tovabbra is,hiaba adtam a tudtara hogy igy el fog vesziteni.mintha azert is azt csinalna amit nem tudok elviselni.csak en mindig rajovok mi zajlik a hatam mogott.konkretan nem megcsalasrol van szo.kozben meg mondja meg ki is mutatja mennyire szeret.de nem ertem akkor miert kinoz.ugy erzem el kellene hagynom,mert mar csak az teritenè eszhez.de kozben meg szeretem,raadasul miota egyutt elek vele kulfoldon otthon mar se alberletem se barataim nincsenek.nem tudok kihez menni,nincs csaladom.tartalek penzem sincs,es ugy erzem ha szakitok vele tejlesen osszeomlok es erom sem lesz semmihez.raadasul panikbeteg is vagyok ami ezt neheziti.de ugy erzem ez igy nem mehet tovabb,nem turom hogy hulyenek nezzen,akarmennyire szeretem.itt kulfoldon se tudnek maradni mert az en keresetemmel nem is elnek itt se meg.
Eloszor is, keress egy olyan munkat amivel el tudod tartani magad.
Talan ez mar alapbol megoldja a problemat, ki tudja, talan elkezd tisztelni. De ha semmit sem teszel, akkor nem fog.
Ha ezutan sem javul a helyzet, szerintwm nem kene vele maradnod, legyen egx kis onerzeted.
2016. okt. 29. 22:39
2/4 A kérdező kommentje:
a keresetem fele annyi amit o keres,mivel o vendeglatos,en meg mivel nem beszelem a nyelvet nem is tudnek tobbet keresni.meg itt ahol lakunk nagyon draga az alberlet,azert irtam hogy egyedul nem is tudnek itt maradni meg nem is akarnek.csak miatta jottem ide.de a kapcsolatban nem az a gond hogy ki mennyit keres.
2016. okt. 29. 22:46
3/4 anonim válasza:
Mivel azt írtad konkéet példával nem támasztanád alá, miért szenvedsz ezért sok mindent nem tudunk tanácsolni mivel te csak te tudhatod miért olyan rossz a kapcsolatod. Ha ennyire rosszul érzed magad vele, hogy szenvedsz és nem is találod a helyed külföldön akkor menj haza.
Én speciel nem nyugodnèk bele hogy egy idegen nyelvű orszagban élek és dolgozok és nem beszélem a nyelvet, hanem tanultam volna/tanulnám a nyelvet, mert így persze hogy rosszul érzi magát valaki és nem találja a helyét ha munkát se tud rendesen vállalni és kifejeznie magát.
Szerintem neked is tenned kellene valamit magadért és nem csak a másikkal támasztani az elvárásokat.
2016. okt. 30. 01:23
4/4 A kérdező kommentje:
nem azzal van bajom hogy kulfoldon vagyok,meg azert meg tudom ertetni magam,es tanulom is a nyelvet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!