Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló lányok, nők! Ti mit tennétek az alábbi helyzetben?
Nekem volt egy pasi az életemben, 7 évig voltunk együtt, vele még ezek után is maradtam volna... De ő többször átvert, már nem tisztelt, mert tudta mennyire szeretem, érzelmileg megcsalt, de még ezt is elnéztem neki, végül ő dobott ki... Az a baj, hogy még mindig szeretem, nagyon nehéz... Nem hiszem, hogy valaha tudnék újra így bízni a pasikban...
Nagyon szomorú lennék ha ez történne az illetővel, de ha nem voltunk még sokáig együtt, akkor én is inkább továbblépnék... Mert már nem tudnék többé úgy szeretni, mint akkor...
Nem tudom, hogy az érzelmi sokkot hogy tudnám kezelni, biztos rengeteg minden kavarogna bennem, az biztos, hogy élből ezért nem szakítanék vele. Ez neki egy sorscsapás, nem tetézném a fájdalmát azzal hogy gyorsan lelépek és ebben a helyzetben magára hagyom.
Nem tudom. Ép testű embert mindig találhat az ember, de olyat akibe beleszeret, olyat nem.
Egy láb még beleférne. A kettőnél már egészen biztos elhagynám, hacsak nem vagyunk házasok. Ha mindkét karját elveszti akkor válok. Egy kar veszteséggel csak házasságban tudnék együttélni.
Ha mindenét elveszti, vagy ha értelmileg teljesen leépül, akkor válnék egyből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!